JARNÍ SPECIÁL - Olešná: Chceme udržet aktuální pozici

0

Třetí místo a 26 bodů. Druhý nejméně inkasující celek spolu s Lužnou. Nepovedený vstup do soutěže s Kroučovou, těsná prohra s vedoucím Městečkem na domácí půdě a vysoká výhra nad druhou Kněževsí. Nevyzpytatelné výsledky týmu, u kterého hodně záleží, jak se hráči sejdou. Představujeme Olešnou!

NÁVRAT STŘELCE

Na trenérské lavici i ve vedení nedošlo k žádné změně. Z kádru Olešné nikdo neodešel a o fotbalový comeback se po několikaleté pauze, zaviněné vážným zraněním, pokouší Roman Zadák, bývalý hráč momentálně divizního týmu SK Kladno. Další hráčskou změnou je výměna Václava Lužného za Dominika Kříže se Slavojem Chrášťany.

 

V PŘÍPRAVĚ BEZ VÝHRY

,,Stěžejním bodem zimní přípravy bylo povedené pětidenní soustředění ve sportovním areálu v Blšanech, kde měl náš tým ideální tréninkové podmínky," chválil si vedoucí týmu František Itner. Olešná odehrála celkem tři přípravné zápasy, ve kterých ani jednou nevyhrála. Prohra s rakovnickým dorostem byla dána také tím, že se tým nesešel v optimální sestavě. Další prohru přímo na soustředění s celkem lounského okresního přeboru SK Žíželice, označil František Itner za velmi smolnou a poslední přípravný zápas s Kročehlavy, předním týmem kladenského přeboru, skončil nerozhodně.

Olešná 0:11 SKR U19

Olešná 0:1 SK Žíželice

Olešná 3:3 SK Kročehlavy

 

PO PODZIMU SPOKOJENOST

,,S umístěním po podzimní části u nás musí panovat spokojenost. Bodů mohlo být více, ale i méně. Nejvíce mě mrzí prohra s Městečkem, se kterým jsme prohráli inkasovanými góly v samotném závěru v době, kdy jsme se snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale dopadlo to obráceně. Vyloženě nepovedené utkání bylo hned to úvodní v Kroučové, kde nám ale chybělo více hráčů, než je i u nás zvykem. (smích) Naopak šťastné, ale vybojované, bylo vítězství v Kolešovicích, kde jsme opět hráli ve zcela zdecimované sestavě a v posledním utkání s Lány, kdy jsme remízu zachraňovali až v poslední minutě nastaveného času,'' shrnul své pocity František Itner.

 

CHCEME VYHRÁT OKRESNÍ POHÁR

,,Pro jarní část bychom samozřejmě chtěli udržet postavení v tabulce, ale postupové ambice určitě nemáme. U nás hodně záleží na tom, v jaké sestavě se sejdeme a navíc tréninkové možnosti týmu jsou naprosto omezené především časovou pracovní náročnosti většiny hráčů, kteří jsou přes týden v Praze a jezdí jen na víkendy bez možnosti tréninku a to nás dlouhodobě limituje. Takže shrnuto máme tým, který je schopen porazit každého, ale také s kýmkoliv prohrát. (smích) Pokusíme se zabojovat i ve finále okresního poháru a po druhé v historii se pokusit ho vyhrát, ale bohužel zápasy se hrají uprostřed týdne a to může být pro nás velký problém,'' řekl na závěr vedoucí týmu.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) 100% účast - Když se tým Olešné sejde v plném počtu, bude schopen velkých věcí.

2) Defenziva - Současně s Lužnou je Olešná druhým nejméně inkasujícím celkem soutěže.

3) Návrat kanonýra - Pokud se vrátí Roman Zadák v plné síle, má v něm Olešná útočníka, který dokáže dávat hodně branek a rozhodovat důležité zápasy.

 

Olešná se představí v sobotu 25. března od 15 hodin na domácím hřišti proti Kroučové, které má co oplácet. Vstup do soutěže se povedl lépe právě Kroučové, která Olešnou porazila 2:0.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou