JARNÍ SPECIÁL - Čistá: Chceme hrát klidný střed

0

Čistá je již tradičním účastníkem III. třídy. Po letošním podzimu se tým nachází na 9. místě s 15 body, což je slušný bodový příděl a tým je na nejlepší cestě za záchranou. Naší redakci se podařilo vyzpovídat klíčového hráče Jiřího Votroubka, který prozradil, že tým přes zimu posílil svůj kádr a rád by se umístil ve středu tabulky. Mimochodem po podzimu k tomu má tým nakročeno.

ČISTÁ SČÍTÁ JEN PŘÍCHODY

Mužstvo v zimě posílilo o Petra Součka z Baníku Lubná a do startu soutěže by měl být dotažen také příchod Jakuba Ládka z Řevničova. Což by mělo týmu pomoci. Tým po podzimní části mám průměrný počet branek téměř 3 branky/zápas a inkasovaný počet branek má Čistá dokonce přes 3 branky/zápas.

 

POCTIVÁ ZIMNÍ PŘÍPRAVA

Mužstvo v zimě velmi tvrdě trénovalo. Příprava začala sice až v únoru, ale hráči běhali ve venkovních terénech, využívali tělocvičnu a tým se také zúčastnil soustředění v Žihli. Čistá odehrála jen jedne přípravný zápas, když se na umělé trávě na Šamotce střetla se Senomaty. Prohra 2:0 je dobrý výsledek vzhledem ke změnám v týmu Senomat. Generálka s Hadačky byla bohužel zrušena pro nezpůsobilý terén.

 

KLIDNÝ STŘED TABULKY

,,Naše umístění jsme si plánovali někde v klidném prostředku tabulky a to je i náš cíl do jara," říká Jiří Votroubek. Mužstvo na podzim předvádělo dobré výkony, když dokázalo potrápit silné týmy jako Rynholec a dokonce porazit Řevničov. Tým ale bohužel také ztratil v některých zápasech zbytečně body, například s Pustověty.

 

TŘI TRUMFY PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Nevyzpytatelnost - Mužstvo na půdě prvního Rynholce prohrálo jen 2:1 a na půdě třetího Řevničova dokonce vyhrálo 3:1. Čistá dokáže překvapit i v jarní části.

2) Ofenziva - Čistá je v tabulce sice až na 9. místě, ale v tabulce produktivity je na 3. místě s 31 vstřelými góly. Lépe na tom jsou jen Lubná a Pustověty s 33 góly.

3) Zimní příprava - Mužstvo v zimní přestávce kvalitně potrénovalo, hráči si zvýšili fyzický fond. Navíc na soustředění v Žihli se utužila také parta.

 

Čistá do jarní části vstoupí v neděli 26. 3. v 15.00 domácím zápasem s Baníkem Lubná. Podzimní duel skončil výhrou Lubné 6:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou