Nadějov rozhodl proti Radostínu v prvním poločase

0

Radostín si pozval v generálce na jarní část soutěže na umělku ve Velkém Meziříčí po podzimu čtvrtý celek okresního přeboru Jihlavy Nadějov.

Nadějov - Radostín 4:2 (3:1)

 
Branky: 40.min. Juda J., 59. min. Bradáč O.(pk)


Utkání hrané na umělce ve Velkém  Meziříčí začalo ve velmi svižném  tempu. Radostín si během prvních 7. minut vypracoval tři šance, dvě Císař a jednu Juda, ale oba střelci bohužel selhali. Poté převzali otěže hráči Nadějova a ukázali Radostínu střeleteckou produktivitu, kdy během dvaceti minut dokázali ze čtyř šancí třikrát skórovat. Radostín se prosadil až ve 40. minutě, kdy se po kombinaci Kozla s Hrbkem prosadil Juda.

 

Do druhé půle vstoupil Radostín opět s velkým tlakem a dokázal si vytvořit šance, které však zahazoval.Tlak vyvrcholil v 58. minutě, kdy  po ukázkové kombinaci Hrbka s Bradáčem  byl ve vápně sražen Juda a z následujícího pokutového kopu snížil Bradáč. Radostín dál soupeře tlačil, ale k vyrovnání  to již nevedlo. V závěru, kdy radostinští vsadili vše na útok je Nadějov potrestal z brejku na 4:2.

 

 

Zápas splnil svůj účel, zkoušeli jsme některé hráče na určitých postech a i když jsme nebyli kompletní  nebylo to  špatné. Nadějov jsem si vybral,  protože hraje stejný styl jak Bory, kam jedeme první kolo. Zápas ukázal, na čem ještě v týdnu zapracovat. Soupeř nás vyškoli hlavně  v produktivitě herně jsme byli lepší,  ale je to o gólech  zhodnotil utkání trenér Radostína Šíma.

 

Sestava Radostín: Dupal, Dvořák P., Kohout, Fňukal, Večeřa, Novotný(46.Dvořák L.), Hrbek, Kozel J.(46.Bradáč), Kozel L., Císař(46.Berka), Juda.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou