Staňte se redaktorem fotbalunas.cz!

1

Máš přehled o konkrétní soutěži, o které na fotbalunas.cz zatím neinformujeme a nepřinášíme z ní podrobné články, reportáže či rozhovory? A ovládáš český jazyk, baví tě tvůrčí práce a nebojíš se jednat s lidmi? Tak hledáme právě Tebe!

Že nemáš s novinařinou žádné zkušenosti a zdráháš se nám kvůli tomu ozvat? Zbytečně – se vším novým zájemcům poradíme. Důležitá je chuť vzít si informování z dané soutěže za své a poskytovat hráčům a fanouškům soutěže ty nejlepší informace v republice. Spravuješ například webovou stránku některého z klubů, kam již nyní píšeš reporty? Tak jsi ideální kandidát…

 

Jak tedy psaní pro fotbalunas.cz probíhá? Redaktor dostává do správy kompletní jím vybranou soutěž, s týmy soutěže pak naváže kontakt a najde spolehlivé "informátory", se kterými bude ohledně informací z daného týmu komunikovat. Pro zájemce máme i kompletně připravené podklady k soutěžím, ve kterých jsme již navázali kontakty a ty tak budeš moci začít rovnou psát a informovat o soutěži!

 

Pozice redaktora je honorována a je vhodná jako přivýdělek. Odměna v řádech několika tisíc korun za soutěž bude vyplácena po jarní části soutěže.

 

Více informací poskytneme na mailu redakce@fotbalunas.cz, kam se můžeš obracet a projevit přání spravovat vámi vybranou soutěž. Stačí o sobě napsat krátké informace, ideálně připojit životopis a sdělit nám, kterou soutěž bys chtěl mít na starost.

 

 

Rádi vás uvítáme v našem týmu! 

 

Fotbalunas.cz – měníme tvář českého fotbalu!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2017 22:38
Poslední zápas Aloise Wendla
Osvračín – Ve věku nedožitých 59 let náhle skonal ve čtvrtek 6. dubna 2017 Alois Wendl, legenda osvračínské kopané.
Zdroj: http://domazlicky.denik.cz/fotbal_region/fotbal-jaro-2017-alois-wendl-posledni-zapas.html

Ostatní čtou