Městečko na úvod přípravy utrpělo debakl od rezervy SK Rakovník

0

Ke svému čtvrtému přátelskému zápasu nastoupila rezerva SK Rakovník proti Městečku, které vládne Okresnímu přeboru a je na nejlepší cestě k návratu do I. B třídy.  Rezerva navázala na střelecké hody z minulého týdne. Utkání se hrálo na výborně připravené trávě na Zátiší. Naopak pro Městečko to byl úplně první zápas v roce 2017.

 

SK Rakovník B - Ohnivec Městečko 6:1 (3:0)

Prvních patnáct minut se oba dva týmy hledali a hrálo se mezi vápny. V 16‘ ovšem Mareš vyhrál hlavičkový souboj na vápně a do odraženého míče se opřel Fojtík a parádní střelou do šibenice nedal Rácovi šanci – 1:0. Srovnáno mohlo být vzápětí, ale Pešek bravurně vytáhl dobře umístěnou hlavičku Musaha. Platilo známé pravidlo nedáš – dostaneš. Fojtík poslal balon za obranu, M. Tvrz v souboji přetlačil Hegera, a když se kličkou uvolnil i přes Ráce bylo to po střele do prázdné branky 2:0. Ve 30‘ Mareš skvělým centrem našel M. Tvrze, na jehož hlavičku do protipohybu nemohl Rác reagovat – 3:0. Zvýšit mohl ještě Plaček, ale v dobré pozici po rohovém kopu těsně přestřelil.

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry. V 55‘ M. Tvrz vysunul Fojtíka a ten obstřelil Abraháma – 4:0. O deset minut později kopalo Městečko pokutový kop a Makarský s přehledem snížil – 4:1. Další šanci na straně domácích měl Plaček, ale sám před Abrahám netrefil ideálně míč- Selhal také M. Tvrz, který dokonce přestřelil prázdnou branku. Rezervě se ale podařilo přidat ještě dvě branky. Nejprve v 75‘ našel Votroubek M. Tvrze osamoceného na zadní tyči a M. Tvrz s přehledem zaznamenal hattrick – 5:1. Poslední slovo měl v 87‘ znovu M. Tvrz po spolupráci s Votroubkem, který vysunul M. Tvrze a ten podstřelil padajícího Abraháma – 6:1.

 

P. Kýzl (SKR B): Jsem rád, že se dostáváme do určité herní pohody, ač v zápase byly momenty, kdy jsme zbytečně vymýšleli v naší hře nesmysly, tak to pozitivní převažovalo. Je skvělé, že ač nehrajeme přátelské utkání ve stejném složení, tak dokážeme pracovat jako tým. Hráči opět zaslouží poděkování, avšak je neustále na čem pracovat a co do dalších zápasů zlepšovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou