Fotbalové jaro klepe na dveře! Co musíte vědět, než to vypukne?

0

Základním předpokladem pro využívání všech funkcí na našem webu je zaregistrovat se na fotbalunas.cz. Zvládnete to bleskově a okamžitě můžete naplno vstoupit do světa portálu!

 

POSÍLEJTE NÁM INFORMACE A FOTKY ZE ZÁPASŮ!

Už krátce po konci zápasu doplňujeme jeho výsledek, sestavy týmů, střelce a udělené karty. Redaktorsky obsazené soutěže posléze nabídnou i report z utkání či ohlasy trenérů nebo hráčů. Každý registrovaný uživatel pak má možnost po najetí na konkrétní zápas pomocí růžového tlačítka +POSLAT REPORT, FOTKY či ODKAZ na video ze zápasu! Dejte nám vědět, jak vypadal zápas vašeho týmu! Více ZDE.

 

- HODNOŤTE PO UTKÁNÍ VÝKONY HRÁČŮ, ROZHODČÍCH ČI ÚROVEŇ UTKÁNÍ!

Po ukončení zápasu máte možnost obodovat výkony hráčů na stupnici 1 až 10, stejně tak ale i rozhodčího zápasu, ale třeba i hrací plochu, jídlo nebo celkové zázemí klubu, který utkání hostil. Více ZDE.

 

- TIPUJTE NA FOTBALUNAS.CZ A SBÍREJTE BODY DO TIPLIGY!

Zkuste své štěstí, ukažte své znalosti. Tipovat můžete na každé hrací kolo na každý zápas v každé soutěži hrané na území České republiky, a to od úterý až do zahájení konkrétního duelu. Vaše tipy budou po odehrání vyhodnoceny a jak si vedete v žebřičku můžete kontrolovat na fotbalunas.cz/tip-liga! Více ZDE.

 

- POUŽÍVEJTE HASHTAG #fotbalunas!

Sedíte po zápase na vítězném pivku a chcete se pochlubit vítěznou selfie se spoluhráči? Nebo si váš tým udělal čerstvě týmovou fotku, nebo jste byli na zápase svědky zajímavé situace? Použijte hashtag #fotbalunas!

 

- CHCETE ZKUSIT PSÁT PRO FOTBALUNAS.CZ? OZVĚTE SE NÁM!

Nemá soutěž, ve které hrajete, redaktora, a vy se cítíte na to, že byste z ní mohli přinášet reportáže, sestavy kola či rozhovory? Tak se nám ozvěte na info@fotbalunas.cz. Stejně tak nám prosím dejte vědět, pokud například píšete o vašem klubu na klubový web a máte zájem o to, aby se vaše texty objevovaly i na fotbalunas.cz a dostaly se tak k více čtenářům...

 

Děkujeme za vaše aktivní zapojení. Fotbalunas.cz - měníme tvář českého fotbalu. Tak ji měňte s námi!

 

PSALI JSME V ZIMĚ:

Kdo nasbíral nejvíce hlasů v Sestavách podzimu? Čtěte ZDE (vítězní hráči ve všech soutěžích jsou pak znát dle uveřejněných procent přímo v sestavách podzimu)

Král kanonýrů České republiky FOTBALUNAS.CZ – TOP 500 nejlepších střelců republiky

Nejtrestanější hráči podzimu 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou