Nová Ves pořádá nábor mládeže

0

Pomalu začíná jarní fotbalová část sezóny a aby toho nebylo málo, tak si vás TJ Nová Ves dovoluje pozvat na nábor dětí do mládežnického oddílu kopané.

Místní fotbalový oddíl plánuje zapojit maximální počet dívek i chlapců, kteří budou mít alespoň minimální pohybové předpoklady k tomuto sportu do mládežnického oddílu kopané. Nábor povede zkušený trenér mládeže Jiří Vazač, jenž v minulých letech působil u mládeže v TJ Malše Roudné, kde společně s dalšími členy trenérského týmu vychoval několik úspěšných fotbalistů.

 

Po ukončení spolupráce s TJ Malše Roudné částečně působil u mládeže v FC Hodějovice. Právě z důvodu založení mládežnického oddílu se výbor rozhodl oslovit bývalého fotbalistu TJ Nová Ves a zkušeného trenéra mládeže ke spolupráci. Společně s Panem Vazačem bude u mládežnického oddílu působit i jeden z členů výboru a hráči z týmu mužů.

 

Pojďte pomoci rozvoji sportovních aktivit v obci a zajistěte sportovní vyžití svým dětem v kolektivu. Organizátoři mají připravené dovednostní aktivity na fotbalovém hřišti a malý uvítací balíček pro účastníky náboru. Pro rodiče je připravené občerstvení a budou připraveni i zástupci fotbalu, kteří odpoví na všechny dotazy ohledně organizačních a funkčních plánů v rámci oddílu.

 

Všechny důležité informace jsou uvedeny na letáku, který je přiložen ve zpravodaji.

 

Organizátoři akce se na vás a vaše děti těší a budou rádi, když si přijdou děti alespoň zkusit své možnosti.

 

DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE NALEZNETE V PŘILOŽENÉM LETÁKU.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou