Hředelský Bechner by mohl na jaře nahradit odchozího Vávru

0

Rakovník - O záchranu bojující Hředle čekal náročný víkend. Trenér Josef Petráš totiž pro své svěřence přichystal dvě přípravná utkání, což pro velmi úzký kádr mohl být problém. V sobotním zápase se tým představil proti účastníkovi plzeňské I. B třídy Sokolu Plasy.

FK Hředle - Sokol Plasy 3:3 (2:3)

Oba týmy se střetly již v létě a tehdy utkání skončilo vysokou prohrou Hředel. Nyní znovu od prvních minut byli aktivnější hosté. Samotné utkání ovšem moc fotbalové krásy nenabídlo. To mohlo být zapříčiněno úzkými kádry obou týmů, kdy postupně docházely síly. V utkání hosté třikrát vedli o jednu branku, ale Josef Petráš měl ve svém týmu eso v podobě Denise Bechnera, který pokaždé vyrovnal. Bechner tak potvrzuje svojí zimní pozici nejlepšího střelce FK Hředle a ukazuje, že Vávrovy podzimní branky by na hředelský účet mohl přinést on v jarní části.

FKH: Malinovský - Cibulka, Volráb, Rais, Somol - Vodrážka, J. Sláma, Minařík, Šmíd - Bechner, Vitner. Střídali: Beránek, Hladký. Trenér: Josef Petráš.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou