Rezerva SK Rakovník rozstřílela své starší dorostence

0

V dalším přátelském zápase nastoupila rezerva SK Rakovník proti ambicióznímu staršímu dorostu, který se řadí mezi nejlepší dorosty ve Středočeském kraji. V dresu rezervy se poprvé představil Milan Polák, který výborným výkonem přispěl k poněkud překvapivému výsledku.

SK Rakovník U-19 – SK Rakovník B 1:7 (0:4)

Kdo si myslel, že utkání ovládnou posílení svěřenci Miroslava Křivánka, tak byl na omylu. Hned ve 2‘ chyboval v rozehrávce brankář Helebrant a Beneš jeho chybu potrestal dalekonosnou střelou – 0:1. Rezervě fungovala hra ve středu pole, kde operoval Hertl, P. Tvrz a Polák. Druhou branku přidal v 10‘ M. Tvrz, který zakončil akci Nováčka do prázdné branky – 0:2. O pět minut později podobně zakončoval Polák – 0:3. Skvělý nástup do zápasu korunoval ve 25‘ do sestavy po měsíci navrátivší M. Tvrz, který šel po pasu Hertla sám na branku – 0:4.

Dorostenci do druhého poločasu přeskupili řady, ale hned v 50‘ šel M. Tvrz znovu sám na branku a znovu Helebranta překonal – 0:5. Rezervě postupně docházely síly, ale většina akcí dorostenců končila u pozorné obrany rezervy. Další branku inkasovali mladíci v 70‘, kdy Votroubek vysunul M. Tvrz a ten přeloboval vyběhnuvšího Helebranta – 0:6. V 75‘ fauloval Z. Červený Čecha a sám faulovaný hráč proměnil pokutový kop – 1:6. Poslední slovo v utkání měl M. Tvrz, který v poslední minutě zápasu po parádním centru Žihly poslal svoji hlavičku do proti pohybu Helebranta – 1:7.

P. Kýzl: Dorost má do jarní části sezony ty nejvyšší ambice, neboť jeho kádr byl doplněn několika dalšími hráči. Výsledek jsem určitě neočekával, a jak mi moji svěřenci potěšili předvedenou hrou, tak dorostenci mi dost zklamali. Nastoupili jsme netradičně v rozestavení 3-5-2, které ve fotbale, pokud je funkční a hráči plní své herní povinnosti, tak je ohromnou zbraní. Ještě jednou musím všechny hráče pochválit a jsem rád, že se Marek Tvrz vrátil po operaci a hned se dokázal prosadit, dokonce 5x. Věřím, že se od tohoto výkonu můžeme opět odrazit k dalším výkonům.

SKR U-19: Helebrant – Trégr, Pfejfer, Haifler, Titlbach – Kalaš, Čech 99, Hamouz, Mezei – Galia, Krupička. Střídali: Devera, Bučák, Čech 00, Jelínek, Zoufalý. Trenér: Miroslav Křivánek.

 

SKR B: Hrbek – Z. Červený, Kýzl, Beneš – Votroubek, Polák (60. Žihla), Hertl, P. Tvrz, Nováček – M. Tvrz, Plaček. Hrající trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou