Admira si znovu poradila s Třeboradicemi

0

I podruhé se ze vzájemného utkání radovala pražská Admira, když ve druhém utkání skupiny o 7.-10. místo na zimním turnaji na Meteoru porazila Třeboradice. Sedm gólů týmu z Kobylis si rozdělilo hned sedm hráčů, včetně jednoho třeboradického.

Kdo by to byl ještě v poločase řekl, že zápas skončí divokým výsledkem 7:2. Po prvních čtyřiceti pěti minutách totiž bylo skóre nerozhodné 1:1. Kvůli četným změnám v sestavě Třeboradic se však po pauze začali prosazovat vesměs jen fotbalisté Admiry a ze svého soupeře si udělali příjemné víkendové zpestření.

 

Hodnocení trenéra Admiry J. Tichaie:

 

Hodnocení trenéra Třeboradic J. Tesaře: 

 

FK Admira Praha - SK Třeboradice 7:2 (1:1)

Branky: 18. Nádeníček, 63. Šimek, 72. Jackl, 75. Zolotuchin, 77. Mošna, 85. vlastní, 89. Ondrůšek - 33. Junek, 81. Novák (pen.)

Sestava Admiry: Víšek (46. Žulevič) - Horák (35. Ondrůšek), Komínek, Jackl, Patha - Michalek (Vosický), Mošna, Zahálka (35. Zolotuchin), Šmidrkal (30. Šimek), Majer - Nádeníček

Rozhodčí: Bočok - Šaroka, Maiello


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou