Hlízov vyhrál i druhý přípravný duel, Tupadlům nasázel bůra

0

Fotbalisté Hlízova absolvovali v sobotu na výborně připraveném domácím hřišti druhé utkání v rámci zimní přípravy. Přivítali v něm celek z I. B třídy, Star Tupadly. Po vítězství 4:3 nad Malešovem dokázali Hlízovští zvítězit i tentokrát, a to 5:0. 

Skóre zápasu otevřel po rohovém kopu Výborný, který se dostal k dorážce, když jeho první pokus skončil jen na břevnu, ale napodruhé již míč do sítě dostal. Druhou branku přidal v 35. minutě Jiří Šmidrkal a ještě do konce prvního poločasu rozvlnil síť za Remešem opět Martin Výborný.

 

Také po přestávce to byli pouze Hlízovští hráči, kdo se zapsal do listiny střelců. Nejprve Tomíšek zatáhl míč po křídle a předložil Křelinovi přihrávku do míst, odkud nebyl pro domácího útočníka problém skórovat. Definitivní razítko výsledku dal pak Janovský, který se dostal k míči poté, co brankář Remeš vyrazil trestný kop a hlízovský střelec z dorážky upravil na 5:0.

 

David Linhart: Podali jsme zodpovědnější výkon než proti Malešovu

„Utkání proběhlo na výborně připraveném hřišti, na to, jaké panuje počasí," chválil podmínky zápasu hrající trenér Hlízova David Linhart a zhodnotil utkání: „Oproti prvnímu přátelskému zápasu jsme hráli mnohem lépe. Minulý týden jsem byl hodně nespokojený, protože jsme měli vyhrát tak dvanáct-jedna, ale nakonec skončilo utkání s Malešovem jen čtyři-tři. Tentokrát jsme byli zodpovědnější a kluci zřejmě začali chápat fakt, že je zde udělaná jakási konkurence, takže nikdo nemá místo v sestavě jisté. Výkon se mi hodně líbil. De facto jsme Tupadly, které hrají o jednu soutěž výš, jen do jedné šance, kterou neproměnily. Na druhou stranu my sami jsme mohli ještě čtyři, pět gólů přidat."

 

Stanislav Krajíček: Hráči si musí sáhnout do svědomí

„Bylo to naše první přípravné utkání, které jsme sehráli s velmi kvalitním soupeřem. Na některých našich hráčích bylo znát, že jsou poprvé letos na hřišti a vlastně se i poprvé potkali s míčem. Snad si hráči sáhnou do svědomí, že musí trénovat všichni a ne pouze devět lidí," hlesl trenér Tupadel Stanislav Krajíček a na závěr dodal: „Jinak ale utkání co do kvality hodnotím v rámci přípravy kladně, ale zápas nám ukázal, že máme na čem pracovat."

 

Hlízov - Tupadly 5:0 (3:0)

Branky: M. Výborný 2, Janovský, Luk. Křelina, Šmidrkal

Sestava Hlízova: Havlíček - O. Tomíšek, P. Holík, Linhart, Hanuš (46. Luk. Křelina) - Kvíčala (46. J. Špitálník), Židík, M. P. Růžička, M. Výborný - Janovský, Šmidrkal

Sestava Tupadel: Remeš - V. Dušek, R. Krajíček, Císař, Hošek - R. Kruml, Vojt. Vondra, Fuksa, Hudec - P. Růžička, Koudelka

Rozhodčí: Herda - Procházka, Poklop

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL HLÍZOV


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou