Jak dopadla o víkendu přípravná utkání?

0

Například Žichovice si poradily s jihočeským soupeřem ze Sousedovic 2:0. Pokud ve výčtu víkendových přáteláků chybí výsledek vašeho týmu, neváhejte to napravit a pošlete nám podrobnosti z vašeho zápasu - jak na to čtěte ZDE.

Pačejov - Blatná 1:1

Na hřišti ve Velkých Hydčicích se hrálo utkání nevalné úrovně. Blatná byla přece jen lepším celkem, ale Pačejovu zařídil remízový výsledek Jaroslav Kubaň.

 

TJ Sušice - SK Klatovy 1:3

Sestava Sušice: Gill, Kysilka, Vichr, Bachroň, Fuchs, Skála, Hájek, Čanecký, Szedmák, Vrhel, Varga. Střídali: Kodýdek, Hubáček Patrik, Hubáček Pavel, Blažek

 

SK HRADEC 1946 - Kladruby 3:5 (1:2)

Branky Hradce: Kundrata, Hrdina, Dufek Michal

 

SK Kdyně 1920 - Sokol Mochtín 1:3 (0:1)

Branky: Dolejš, Kul, Čeleda

Sestava Mochtína: Kodeš (46. Rajtmajer), Žiak, Bejvl, P.Švátora (46. Šafránek), Novák, Ji. Dolejš, Staněk, Kul, Smolík, Čeleda, Cihlář

  Hrálo se na poměrně těžkém terénu náhradního hřiště ve Kdyni za řízení rozhodčího Luboše Holečka. Mochtín měl v průběhu utkání více ze hry i více šancí na gól, vyhrál zaslouženě. Skóre otevřel ve 36.min. kapitán Mochtína  Jiří Dolejš, na 2:0 pro Mochtín zvyšuje pět minut po přestávce Yan Kul. Golové šance měli ještě Zb.Smolík, P.Švátora i Ji. Čeleda, ale domácí gólman byl vždy na místě. Skore se měnilo znovu v 75.min. kdy se po ideální přihrávce dostal do úniku Jiří Čeleda, s přehledem zvyšuje na 0:3 pro Mochtín. Domácí se dočkali čestného úspěchu v 81. minutě, když proměnili nařízenou penaltu, upravili na konečných 1:3. (zdroj: http://www.tjmochtin.cz)

 

TJ Žichovice – Sousedovice 2:0 (1:0)

Branky: Prchlík, R. Beneš

Sestava Žichovic: Janda – J.Beneš, Jiřík (Mourek), Staněk, Černý- R.Beneš, Prchlík, Chalupa, Linhart - Musil, Bálek

V utkání měli Žichovičtí mírnou územní převahu, hosté spoléhali převážně na brejkové situace, které skvěle likvidoval brankář Janda, i díky němu se podařilo udržet čisté konto. Utkání splnilo svůj účel a Žichovice si konečně mohly zahrát na přírodní trávě. Příští týden čeká na tým generálku s Vodňanama. (zdroj: http://tj.zichovice.cz/)

 

FK Svéradice - TJ HAAS Chanovice 5:2 (3:2)

 

TJ Start Tlumačov - FK Okula Nýrsko 3:2 (1:1)

Branky: 4. a 89. Leitl, 67. Podestát Jan - 31. György T., 75. Rub

Více v článku na našem webu ZDE, i s fotogalerií z utkání


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou