Hředelští hráči jsou zatím naladěni na vítěznou vlnu

0

Nové Město nad Metují - Nováček I. B třídy FK Hředle je momentálně jako každý rok na soustředění v příjemném prostředí v Novém Městě nad Metují. Tým by rád přes zimní přípravu posílil svůj kádr, protože zatím kromě příchodů počítá trenér Petráš spíše odchody. Nejcitelnější ztrátou týmu je návrat výborného střelce Jakuba Vávry do Senomat.

Spartak Opočno - FK Hředle 2:7 (0:5)

Svěřenci Josefa Petráše v přípravné odehráli již dvě utkání. Starší dorost Tatranu Rakovník udolali 2:1 a účastníka pražského okresního přeboru Žižkov 6:0. Nyní na ně čekal účastník I. B třídy Královehradeckého kraje a představitelé Hředel čekali, že dojde k řádné prověrce týmu. 

To se bohužel nestalo a od počátku utkání bylo na hřišti jen jedno mužstvo - FK Hředle. Hředelští do poločasu nasázeli 5 branek a bylo rozhodnuto. V přípravě se zatím střelecky daří Bechnerovi, který by se mohl stát střeleckým tahounem týmu po odchodu Vávry.

Branky: Bechner 3x, Sláma 2x, Rais a Vodrážka.

FKH: Vitner - M. Somol, Bureš, Rais, Klátil - Cibulka, J. Sláma, Volráb, M. Vodrážka - Bechner, Hladký. Trenér: Josef Petráš.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou