Moravec dostal pětku od béčka VelMezu

0

V sobotu 25.2.2017 se hráči Moravce utkali na umělé trávě ve Velkém Meziříčí s místním béčkem, které nastupuje v krajském přeboru. 

Moravci scházelo hned šest hráčů z kádru, navíc kvůli zranění na poslední chvíli nemohl nastoupit ani brankář Zdeněk Pokorný. Naproti tomu domácí tým mohl o poločase prostřídat sestavu. Od úvodních minut byl znát rozdíl dvou tříd a domácí si vypracovali herní převahu, kterou během první půle potvrdili úvodní brankou utkání. Druhá půle byla také v režii domácích, kteří se začali prosazovat i střelecky.

 

Ohlasy po utkání:

 

Petr Munduch (VM B): První poločas byl dobrý, mělo to patřičný náboj i nasazení. Moravec bohužel po změně stran odpadl, rozdíl dvou tříd se naplno projevil, hra už neměla takovou úroveň.

 

Zdeněk Pokorný (Moravec): V prvním přípravném utkání nás čekal už tradiční soupeř našich přátelských utkání z Velkého Meziříčí. V minulosti se nám na něj pravidelně dařilo, ale tentokrát jsme museli počítat s tím, že situace bude poněkud komplikovanější kvůli absenci několika klíčových hráčů. Chyběl stoper Tomáš Toufar, kanonýr Kovář, stabilní člen základní sestavy Kachlík a na poslední chvíli jsem se mezi absence přidal i já pro nakopnutý kotník z tréninku. Sestava byla tedy do značné míry improvizovaná a do hry se zapojilo i několik hráčů, kteří za nás v poslední době vůbec nenastupovali. Velké Meziříčí předvádělo od začátku kvalitní kombinační hru a postupně si dokázalo vytvořit několik šancí, které však končili na nepřesné koncovce. Nakonec se však domácí dočkali trošku šťastnou brankou ze standartní situace v 37. minutě. Do poločasu jsme málem dokázali na nepříznivý vývoj odpovědět, ale Juračka v samostatném nájezdu nepřekonal domácího brankáře a z následného rohu nastřelil Černý pouze tyč. Na druhý poločas Velké Meziříčí značně vyměnilo sestavu, což se projevilo hlavně ke konci zápasu, kdy našim hráčům začaly trošku docházet síly, zatímco soupeř jich měl pochopitelně ještě dostatek. Asi do 75. minuty zůstával stav nezměněn, po faulu Slavíčka však rozhodčí odpískal na můj vkus velmi přísnou penaltu a Meziříčí dokázalo navýšit své vedení. Následně naši hráči na zápas vlivem nepříznivého stavu a únavy poněkud rezignovali a nechali si
do konce utkání vstřelit ještě tři branky. Velké Meziříčí bylo v zápase lepší, zaslouženě vyhrálo, přesto si myslím, že výsledek 5:0 je vzhledem k průběhu zápasu pro nás velmi krutý.  

 

Velké Meziříčí B - Moravec 5:0 (1:0)

Branky: Liška 2, Svoboda P., Pech, Pavelec

V.M. B: Sysel - Hlávka, Halámek, Vlk, Pavelec - Mužátko, Krčál, Minařík, Caha, Bradáč - Houdek. Stř.: Malec, Polák, Liška, Svoboda P., Beran.

Moravec: Fiala - Kudiovský F., Černý Pe., Smolík, Hanák - Urbánek, Slavíček, Černý M., Juračka - Svoboda, Červinka. Stř.: Kudiovský P., Válek, Černý Pa.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou