Libiš neměla proti Admiře nárok

0

První utkání skupiny o 7. až 10. místo Memoriálu Jiřího Kolína zvládla pražská Admira na jedničku. V prvním poločase jasně přehrála svého soupeře a potvrdila své kvality, kaňkou na vítězství je však zranění Martinice.

Do utkání vlétli Pražané jako raketa a ve 12. minutě vedli už 2:0. I ve zbytku prvního poločasu měli fotbalisté z Kobylis navrch a přidali další dvě trefy. Druhá půle už byla vyrovnanější, přesto však Admira i v pozměněné sestavě dokázala udržet čtyřgólový náskok. Výsledek ale trenér Tichai nepřeceňujě, Libiši se totiž na memoriálu nedaří, zatím uhrála jen tři body.

 

Velkým problémem pro Admiru je zranění Jana Martinice, který po tvrdém, ale férovém souboji odkulhal s bolestivou grimasou ze hřiště. Na lékařskou zprávu bude trenér Jindřich Tichai čekat velmi netrpělivě. 

 

Hodnocení trenéra Admiry J. Tichaie

 

FK Admira Praha - TJ Sokol Libiš 5:1 (4:0)

Branky: 8. a 73. Nádeníček, 12. Šmidrkal, 29. Zahálka, 43. Paťha - 70. Fajt

Sestava Admiry (1. pol.): Víšek – Horák, Komínek, Martinic, Paťha – Šimek, Zahálka, Mošna, Šmidrkal, Majer – Nádeníček

Sestava Admiry (2. pol.): Žulevič – Majer, Komínek, Jackl, Paťha – Michálek, Martinic, Šmidrkal, Ondrůšek, Zolotuchin – Nádeníček

Rozhodčí: Hanousek

 

Zdroj: Oficiální web klubu FK Admira Praha


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou