Bítešské béčko zahájilo přípravu těsnou porážkou

0

Rezervy Velkého Meziříčí a Velké Bíteše poměřily své síly v přípravném utkání v sobotu 18.2.2017 od 14:00 na umělé trávě ve Velkém Meziříčí. Pro oba týmy se jednalo o úvodní zápas přípravy.

Domácí, hrající krajský přebor, byli v utkání lepším týmem. Svoji převahu gólově potvrdili jedinou brankou utkání, kterou vstřelil dorostenec Lukáš Houdek.

 

V sestavě bítešské rezervy se objevil i testovaný devatenáctiletý obránce Dominik Hibš, který na podzim působil v divizních Rosicích, kde naskočil do šesti utkání jako střídající hráč a nyní se připravuje s bítešským áčkem.

 

V dalším přátelském utkání vyzve béčko Velkého Meziříčí další účastník 1.B třídy - Moravec. Utkání má výkop v sobotu 25.2.2017 v 14:00 na umělé trávě ve Velkém Meziříčí. Béčko Velké Bíteše se v příštím přípravném zápase utká 4.3.2017 s Vladislaví, která je po podzimu na páté příčce 1.A třídy sk.B. Utkání se odehraje od 12:00 na umělé trávě v Třebíči.

 

Ohlasy po utkání:

 

Petr Munduch (trenér Velkého Meziříčí B): Na to, že jsme hráli poprvé, to nebylo špatné. Samozřejmě trošku vázla mezihra a rozehrávka, balón nám občas překážel. Na druhou stranu mě potěšilo, že kluci chtěli hrát, škoda jen několika dalších nevyužitých šancí.

 

Jiří Jelínek (Velká Bíteš B): Bylo vidět, že jde o první přípravný zápas, který provázela spousta nepřesností. Mladý velkomeziříčský celek lépe kombinoval, ale rozdíl dvou tříd nebyl tolik patrný, škoda obdržené branky po špatné komunikaci gólmana se stoperem. Nutno však podotknout, že několikrát nás podržel skvělými zákroky gólman Pelán, ale daleko od remízy jsme nebyli.

 

Velké Meziříčí B - Velká Bíteš B 1:0 (0:0)

Gól: Houdek

V.M. B: Sysel - Pavelec, Vlk, Polák, Nevoral - Minařík - Krčál, Caha, Svoboda R., Bradáč - Houdek. Střídali: Chalupa, Beran, Liška, Benda, Pech.

V.B. B: Pelán - Paprskář, Suchý, Hibš, Švanda M. - Hemala, Horký, Malý, Loup - Pokorný, Jelínek. Střídali: Švanda O., Fila.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou