Hlízov začal porci přípravných zápasů vítězstvím nad Malešovem

0

V pěkné přestřelce s hokejovým výsledkem se Hlízovští na kutnohorské umělce dočkali výhry 4:3. Malešov však mnohem více trápila událost z prvního poločasu, kdy se zranil gólman Táborský a musel být převezen do nemocnice.

První přípravné utkání hlízovských fotbalistů nezačalo šťastně pro malešovského brankáře Táborského. Ten sice vyrazil střelu Tomíška, ale při dopadu si ošklivě poranil koleno a byl převezen do nemocnice. Po dvacetiminutové pauze se znovu začalo hrát a hned po minutě se dostal za hlízovskou obranu J. Výborny, ale Hanuš si s jeho střelou poradil. Na druhé straně si náhradní brankář Kruliš reflexivně poradil se zakončením Křeliny, ale i s trestným kopem Švába, který vyrazil na břevno.

 

Po promarněných šancích Hlízova přišel trest, když Koubek vyslal za obranu Lambeva, který otevřel skóre zápasu, když přehodil brankáře Hanuše. Hlízov se pokusil o bleskové vyrovnání, ale Kruliš vychytal v další šancí M. Výborného. Pak už se ale Hlízov dočkal, kdyř rychlonohý Tomíšek zatáhl míč až k brankové čáře a našel v prostoru před brankou Janovského, který vyrovnal. O pár chvil později se tentýž hráč prosadil po rohovém kopu Linharta a Hlízov se dostal do vedení 2:1.

 

V 36. minutě navíc přišla další gólová radost pro Hlízov, když trestný kop Linharta sklepl k Janovskému Šmidrkal a Janovský završil hattrick. Ve 44. minutě utkání pak Šváb prošel kolem dvou obránců a před branku naservíroval pocukrovanou přihrávku M. Výbornému, který přidal čtvrtou hlízovskou branku. Navýšit vedení Hlízova mohl v poslední minutě první půle Janovský, ale vysoko přestřelil, a tak byl stav v poločase 4:1.

 

Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém to byl Malešov, kdo se dokázal prosadit jako první. Centr J. Výborného propadl na zadní tyč až k Pudilovi, který snížil na 2:4. Hlízovské šance končily ve druhé půli bez úspěchu a tak to byl znovu Malešov, kdo skóroval. Konkrétně v 65. minutě nařídil sudí Poklop penaltu po faulu Holíka na Lambeva a sám postižený korigoval na 3:4. Další góly už duel nenabídl, a tak se Hlízov mohl radovat z výsledkově úspěšného vstupu do přípravy.

 

FOTBAL HLÍZOV - SK Malešov 4:3 (4:1)

Branky: 20., 25. a 36. Janovský, 44. M. Výborný - 16. a 65. Lambev, 53. Pudil

Sestava Hlízova: Hanuš - Tomíšek, Holík, Linhart, J. Hanuš - Šváb, Šmidrkal, Židík, M. Výborný - Křelina, Janovský

Střídali: Kvíčala, Richtár, Špitálník

Sestava Malešova: Táborský (4. Kruliš) - Basl, Barenčík, Vokoun, Poklop - J. Výborný, Koubek, Vlček, Magat - Lambev, Železný

Střídali: Žídek, Pudil, Rak

Rozhodčí: Poklop

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL HLÍZOV


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou