Kladiváři začali přípravu na jaro vítězně

0

Účastník okresního přeboru Hamry nad Sázavou si v přípravném zápase na umělé trávě ve Žďáru nad Sázavou poradil s týmem I. A třídy SFK Vrchovinou B.

HAMRY NAD SÁZAVOU - SFK VRCHOVINA B 3:1 (2:0)

 

Hamry "A" zahájili přípravu vítězně. Na umělé trávě ve Žďáru nad Sázavou v sobotu 18.2. , přivítali Hamry "A" soupeře z Nového Města, Vrchovinu "B". Čekalo se, že Vrchovina bude mít znatelnou převahu, ale to v prvním poločase určitě neplatilo. Do pár dobrých šancí se Vrchovina dostala, ale vždy byl na svém místě výborně chytající Tomáš Pinkava. Kladiváři naopak hrozili z rychlých protiútoků a jeden samostatný únik proměnil Dominik Havlík - 1:0. Vrchovina se snažila o vyrovnání, ale dobře organizovaná obrana Hamrů je do ničeho nepustila. Naopak znovu udeřili v prvním poločase výborně hrající Hamry. Pavel Novotný hezky našel Dominika Havlíka a ten se opět nemýlil - 2:0. Stejný hráč mohl přidat i třetí gól, ale po individuální akci trefil pouze tyč. První půlka tak skončila překvapivým výsledkem.

 

 Ve druhém poločase již byla převaha Nového Města znatelnější, ovšem i přes několik vyložených šancí se jim nepodařilo skórovat, a to především skvěle chytajícímu Tomáši Pinkavovi. Hamry už se nikam nehnaly, ale třetí gól stejně přidaly. Patrik Němec si všiml vyběhnutého gólmana a krásnou střelou jej přehodil - 3:0. V závěrečných minutách se podařilo Vrchovině pouze snížit, když byla nařízena penalta. Tu opět Pinkava chytil, ale na dorážku už nedosáhl. Kladiváři i přesto vyhráli překvapivě po dobrém výkonu 3:1.


Rozhodčí: Miloslav Bureš
Diváků: 20


Sestava: Hamry nad Sázavou: Pinkava - Zedníček, Sojma,(Štikar), Novotný T.,  Řebík - Šabart, (Vrša), Novotný P., Němec, Zeman - Havlík, Zábranský


D. Havlík (Hamry): Výborný první přípravný zápas. Především v první půli jsme předvedli si myslím dobrý fotbal a dali jsme i dva góly. V druhé půli už bylo znát, že má soupeř přece jen víc natrénováno a měl míč více na svých kopačkách. Přesto fotbalově jsme se soupeři vyrovnali a také zvítězili. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou