Kaznějov chce na jaře útočit na postup

2

Skupina C I.B třídy Plzeňského kraje je na vršku tabulky našlapaná. Posuďte sami. Malesice – 33 bodů. Bukovec – 32 bodů. A na třetím místě číhá FK Bohemia Kaznějov – 31 bodů. Právě Kaznějov má za sebou aktuálně náročné soustředění na Šumavě.

Kaznějovští ve třinácti duelech podzimní části vstřelili 42 branek a jen osmnáct jich inkasovali. Tým ve svém středu nemá žádného šutéra jakým je třeba Ferenc Róth z Bukovce (30 branek!) či malešický Martin Otýs (19 gólů), o brankový přísun se podělilo více hráčů.

 

Fyzička by Kaznějovu na jaře chybět neměla. Přípravu zahájil již 9. ledna Na zimním soustředění v Železné Rudě hráči naběhali celkem 61 km, z toho 35 km v terénu v botách a 26 km ve stopě na běžkách.

 

V rámci přípravy sehraje tým hned několik přáteláků. Kaznějov už za sebou má setkání s béčkem Petřína, který porazil 6:3, když po dvou brankách dali Lavička a Vondráček, další trefy přidali Vinkler a Kiss.

 

 

O nadcházejícím víkendu pak čekají na Kazdějov hned dvě přípravná utkání, v sobotu od 17.30 ve Zruči a v neděli od 14 hodin v Bříze se Štěnovicemi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 2. 2017 20:10
redakce fotbalunas.cz
Děkujeme za upozornění Ondřeji, háček je odmázán.
16. 2. 2017 15:24
Malešice jsou u Prahy. Tady se jedna o Malesice ;-)

Ostatní čtou