Rakovnická veřejnost zhlédla divizní koncert futsalistů

0

Rakovník - V 17. kole Divize A nemohl rakovnický Atlantic hrát ve stochovské hale z kapacitních důvodů. Díky pomoci soupeře (Ludis Team Třebenice) a vedení soutěže bylo Atlanticu umožněno jedno utkání odehrát v rakovnické sportovní hale, která nesplňuje parametry pro futsalové utkání svoji šířkou i délkou. Příchozích 150 diváků vidělo parádní akce Rakovnických a vysoké vítězství domácího týmu.

Atlantic Rakovník – Ludis Team Třebenice 16:4 (9:2)

Natěšenému domácímu týmu hosté utkání trochu ulehčili, neboť přijeli jen s jedním hráčem na střídání a bez elitního střelce Potočného. Atlantic od prvních kontroloval vývoj utkání, i když se hosté dostali v 6‘ do vedení 2:1. Zbytek prvního poločasu jasně patřil domácím, kteří stříleli jednu krásnou branku za druhou. Publikum tleskalo nejen domácím za pěkné brankové akce, ale také ocenilo pěkné akce hostů. Domácí nakonec v prvním poločase nastříleli devět branek zásluhou čtyř zásahů J. Červeného, tří Poláka a zásahu Sklenky se Severinem.

 

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry, ale domácí tým mnoho akcí až příliš překombinoval. Proto domácí ve druhém poločase vstřelili „jen“ sedm branek, o které se postarali: 2x Polák, 2x P. Tvrz a po jedné Severin, Sklenka a J. Červený. Zaplněná „mekka“ rakovnického sportu viděla vysoké vítězství domácí celku, které se svojí atmosférou stalo nezapomenutelným zážitkem pro všechny hráče rakovnického Atlanticu. Ten se stále drží v popředí Divize A.

 

 

Atlantic: Zach (náhradní brankář Kabele) – Severin, Sklenka, Polák – R. Hamouz, J. Červený, P. Tvrz, Jirásek, Mates. Trenér: Adam Doležal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou