Kvalitní výkon rezervy rakovnického SK nestačil na přeborovou Kadaň

0

Kadaň - Rezerva rakovnického SK na začátek herní přípravy změřila síly s účastníkem Krajského přeboru Ústeckého kraje – Tatranem Kadaň. Utkání mělo hostům nastínit rezervy v jejich hře. Výkon hostů ovšem předčil veškeré očekávání. Rezerva do utkání nastoupila i s Martinem Kokšálem z Olympie Rakovník. 

Tatran Kadaň – SK Rakovník B 2:0 (1:0)

Očekávalo se, že domácí Kadaň bude mít více ze hry. Hosté ovšem dokázali smazat rozdíl dvou soutěží a kvalitní kombinační hrou jich bylo plné hřiště. První šance přišla ve 26‘, kdy Kokšál vysunul rychlonohého Krupička, který šel sám na branku. Domácí brankář jeho střelu chytil rukou mimo vápno a hosté měli možnost zahrání trestného kopu ze 17 metrů. Kokšál zamířil těsně vedle levé tyče.  O pár minut později Fojtík po rohu hlavou zamířil těsně nad branku. Neuběhlo ani pět minut a Krupička šel sám na branku, ale znovu neuspěl. Za tyto šance byli Rakovničtí potrestáni, když se ve 36‘ po rohovém kopu hlavou prosadil Kambolo – 1:0.

 

I ve druhém poločase se hosté dokázali dostat do šancí, ale bohužel znovu chybělo víc klidu a přesnosti v zakončení. V 65‘ po volném kopu Kokšála a teči domácího hráče zvolnilo břevno domácí branky. Na druhé straně Pešek musel vytáhnout bravurní zákrok po rychlé akci domácích. V 70‘ hostující obrana nezachytila rychlou rozehrávku domácího týmu a bylo to 2:0. Poslední velkou šanci hostů znovu neproměnil Krupička, který šel zase samotný na brankáře.

 

Petr Kýzl (trenér): Utkání nám mělo ukázat, kde máme rezervy a na čem máme pracovat. Obraz hry byl pro mě překvapivý, čekal jsem, že budeme horším týmem a domácí budou mít převahu, ale opak byl pravdou. Kombinovali jsme, byli v pohybu, hráli důrazně a odvažuji si říci, že jsme místy byli lepším týmem. Bohužel jsme nedokázali proměnit pět 100% šancí a soupeř naše chyby potrestal. Tudíž byl konečný výsledek 2:0. To, co jsem viděl, bylo pozitivní a potěšilo mě to.

 

SKR B: Pešek – Zd. Červený (35. P. Tvrz, 55. Zd. Červený), Plaček, Gašpárek, Nováček – Votroubek, Jirásek, Kokšál, Fojtík, Titlbach (35. Mezei, 65. Titlbach) – Krupička. Trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou