Mutěnice si zahrály se slovenským soupeřem z třetí ligy

0

Slovenský celek FC Malacky je v Mutěnicích na soustředění, a tak oba kluby přivítaly možnost vzájemného přípravného utkání. Z něj nakonec vyšli vítězně naši východní sousedé, když vstřelili o jednu branku víc.

V dalším přípravném utkání přivítali Jihomoraváci hosty ze Slovenska, kteří jsou v Mutěnicích na soustředění. Opět to byla velmi kvalitní příprava se šťastnějším koncem pro hosty. Ti začali na perfektně připravené ploše lépe a brzy se po zaváhání domácích ujali vedení. Postupně ale Mutěnští přebrali iniciativu a hlavně Dalibor Koštuřík těžící z dobrých centrů Víta Lamáčka a uzdraveného Jiřího Maršálka měl nejméně tři dobré šance skórovat. Kdyby proměnil všechny, tak by už nebyl v Mutěnicích, ale v Barceloně, jak "Koště" s oblibou říká, takže proměnil jednu a srovnal.

 

Přestože i nadále měly Mutěnice více ze hry, hosté znovu využili jejich malinké zaváhání a ještě do poločasu vedli - 1:2. To už byl v bráně Igor Šupa, který nahradil snad jen lehce zraněného Filipa Kratochvílu.

 

Druhá půle probíhala za trvalé převahy hostitelů, ale přece jen šancí ubylo. Zlobil hlavně vystřídavší Marcel Čepil, který v 84. minutě vystihl malou domů a snižoval na 2:3. Korigoval tak skóre poté, co se Slováci ujali dvougólového vedení po proměněné penaltě. Nejprve sudí přehlédl faul na Michala Bízu, hosté šli do brejku a ve vápně šel do zbytečně riskantního skluzu Lukáš Trávník. Jak se říká, "kontakt tam byl", a tak se pískla penalta, kterou hosté s přehledem proměnili.

 

Utkání by určitě více slušela remíza. Domácí se tak mohli těšit pouze z přístupu všech hráčů v přípravě, výsledky se snad dostaví hlavně v mistrovských zápasech.

 

FK Mutěnice - FC Malacky 2:3 (1:2)

Branky domácích: Koštuřík, Čepil

Sestava domácích: Kratochvíla (20. Šupa) - Valíček (46. Trávník), Novotný, Benešovský (46. H. Maršálek), Hanák - J. Maršálek, Koplík (46. Hromek), Bíza, Drápal (70. Lučan), Lamáček - Koštuřík (46. Čepil)

 

Zdroj: Facebook FK Mutěnice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou