Třetiligový Benešov nenašel recept na dobrou defenzívu Rakovníka

0

Na výborně připravenou umělou trávu do Rakovníku dorazil soupeř z ČFL - Benešov. Hosté šli sice rychle do vedení, ale na výhru to nakokec nestačilo. Měli sice častěji míč na svých kopačkách, jenže na dobře fungující obranu divizního Tatranu to bylo tentokrát málo.

Začátek domácím vůbec nevyšel. Po necelých dvou minutách podnikli hosté rychlý útok po pravé straně s následnou zpětnou přihrávkou mezi penaltu a velké vápno. Přesunující se brankář Zach byl proti střele ke vzdálenější tyči bezmocný – 0:1. Tatran ale nesložil zbraně a za pět minut mohlo být srovnáno. Máče krásnou uličkou za obranu vysunul Doláka, který šel sám na brankáře, ale ukvapil se se zakončením a trefil jen rukavice na velkém vápně stojícího brankáře. Za dalších pět minut to byl opět Máče, který uličkou vysunul Doupala, ten ale místo zakončení ještě volil přihrávku, což ovoce ani vyrovnání nepřineslo.

 

Tatran se dočkal ve 21. minutě. Doupal krásným pasem vysunul Doláka, který využil špatnou komunikaci hostující stopera a brankáře a ten ho ve vápně dokázal zastavit jen za cenu faulu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Verner a nezaváhal – 1:1.

 

Poté převzali otěže zápasu hosté, kteří si vytvořili optickou převahu, ale pouze jednu velkou šanci, při které Zacha zachránila tyč a následně domácí brankář míč bravurně vyrazil na roh. 

 

Druhý poločas byl ve znamení pokračující prevahy převahu hostů a nebezpečných brejků domácích fotbalistů. Již po deseti minutách se do šance dostal po Petrákově nahrávce domácí Červenka, ale jeho střelu zablokováli obránci. Hosté sahali po vítězné brance hlavně v závěru, kdy nejprve bravurně zasáhl Petr Cipra a o chvíli později letěla střela z deseti metrů těsně nad branku.

 
Tatran Rakovník: Zach (46. Cipra) – Výborný, Junek (50. Vecka), Bredler, Dratva (46. Černý. 85. Dolák) – P. Kučera, Mařík, Verner, Máče, Doupal (54. Petrák) – Dolák (50. Červenka). Trenér: Radek Polášek (asistent trenéra)

Benešov: Drážek - Melichar (46. Maršoun), Demiděnko (69. Melichar), Cvrček, Vosáhlo - Filip - Vitus, Farkaš, Kučaba (46. Zubkov), Kulhavý ml. - Ibe. Trenér: Kamil Kulhavý


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou