Netradiční cesta na mistrák? Městečku s jejich retro výpravou bude těžko někdo konkurovat

0

Pořádkou dávku vtipu a originality prokázali fotbalisté Městečka, kteří aktuálně hrají okresní přebor Rakovník. Tým sice po loňské premiérové sezóně v nejnižší krajské soutěži zamířil zpět mezi okresní elitu, tam jsou ale "Ohnivci" zatím suverénní. A nálada z dobrých výsledků se přenesla i do jejich cesty na poslední podzimní utkání.

Podobných nápadů se u sklenice pozápasového piva zrodí spousty, ale málokterý je nakonec realizován. Nutno podotknout, že v některých případech je to ta lepší varianta.Tentokrát ale nezůstalo jen u slov a Ohnivci vyjeli na poslední utkání okresního přeboru vlakem. Už to by samo o sobě bylo dostatečně originální, jenže borci z Městečka to vyšperkovali stylovým retro ohozem - včetně dobových zavazadel. 

 

Sraz si dali se vší parádou v Rakovníku na náměstí, odkud se za velkého zájmu přihlížejících přesunuli na vlakové nádraží. Lehká čtvrthodina vlakem byla korunováná neméně trimufálním příjezdem do "Ohnivec arény".  

 

Že jsou v Městečku veselé kupy, se můžete přesvědčit i z jejich poločasového rozboru "elektronickou tužkou". Techniká vychytávka, známá především z televizního studia Ligy mistrů, v jejich osobitém podání zabodovala i na našem instagramu. A není se čemu divit - stejně jako jejich spanilá jízda originalitu rozhodně nepostrádá.

 

Najde se někdo, kdo je pokoří lepším výjezdem na venkovní zápas nebo spanilou cestou k domácímu stadiónu? Laťku fotbalisté z Rakovnicka nasadili poměrně vysoko. V redakci se každopádně těšíme na vaše humorné a netradičního zápasové přesuny, pochlubte se!  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou