Pro vítěznou trofej si dokráčel Fokeful, ovládl Viola cup bez jediné prohry

0

Nedělní zápasy určily nového šampióna 19. ročníku halového turnaje Viola cup. Stal se jím jeden z hlavních favoritů - Fokeful. Ani tentokrát tak na nejvyšší metu nedosáhl pořádající tým Elektro Viola. Další z aspirantů na titul nezvládl stejně jako minulý rok klíčové semifinále, kde se svojí hrou "na krásu" tvrdě narazil.

Ještě než se před zraky slušně zaplněné haly rozehrály vyřazovací boje, bylo nutné doplnit šestici přímých postupujících ze skupin o dva další čtvrtfinalisty. Určila je novinky v programu Viola cupu - skupina "poslední šance". 

 

Janov a Redoby vybojovaly postup dodatečně

 

Boje o další setrvání v turnaji se vůbec nevydařily Slabcům. Ty získaly jediný bod za remízu s Lubnou (3:3) a to k postupu nestačilo. Druhé místo obsadila Lubná, která remizovala s Janovem (2:2) i Slabcemi (3:3) a první místo obsadil Janov. Ten k remízovému utkání přidal ještě těsnou výhru proti Slabcům. Ve druhé skupině se dařilo nejméně Senci, který prohrál oba své duely. Přitom v zápase s čisteckými "Ducks" vedl již 3:1, ale nakonec odešel se sklopenou hlavou po prohře 3:4. Otočený zápas nakonec vynesl postup právě Čisté, která šla dále z druhého místa. Ve druhém zápase nestačili "Ducks" na vítěze skupiny Redoby team (1:6), který přehrál i Senec (3:1).

 

Janov - Slabce 1:0

Senec - Ducks 3:4

Baník Lubná - Janov 2:2

Redoby team - Senec 3:1

Baník Lubná - Slabce 3:3

Redoby team - Ducks 6:1

 

Galerie ze všech nedělních utkání připravil David Svoboda a najdete je stejně jako všechny ostatní také přímo v rozlosování turnaje a zápasových reportech:

Kompletní rozlosování a galerie

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou