Svojí skupinu ovládla Elektro Viola, Hlubany těsně pronikly do čtvrtfinále

0

Boj o první místo ve skupině A se v podstatě ani nekonal. Elektro Viola zničilo postupně všechny soupeře, kterým nasázelo dohromady skoro třicet branek. O další postupová místa ale už byla přetahovaná.

Skóre 29:3 a tři čistá konta Petra Kabeleho jen podtrhují dominanci pořadatelského týmu. Brankář "Elektrikářů " zároveň razantně vykročil za ziskem koruny pro nejlepšího brankáře 19. ročníku. Tým střelecky táhl desetibrankový Marek Hejda, který se ovšem druhého dne nezúčastní.

 

Druhé místo ve skupině A obsadilo družstvo Úlehle. Tým složený především z fotbalistů FK Kněževes prohrál jen s Violou 1:3, ale překvapivě ztratil s Janovem při remíze 2:2. Pro hráče Janova to byl jediný získaný bod a tým manažera Tomáše Kintera obsadil poslední místo ve skupině.

 

Předposlední místo obsadili hráči Ducks, kteří získali jediné tři body za vítězství nad Janovem 2:1, když toto vítězství vystřelil minutu před koncem Fidler. Hráči Ducks ovšem svedli dramatický souboj i s Úlehle (2:3) a také s týmem z Podžbánska nastoupivším pod názvem Hlubany. V tomto utkání se Hlubany dostaly do rychlého vedení 3:0, ale Ducks dokázali vyrovnat a ještě pár vteřin před koncem drželi remízu 4:4. O vítězství Hluban nakonec rozhodla „last minute“ trefa Hrbíka.

 

A právě Hlubany svedly velký boj o třetí místo ve skupině s Lubnou. Obě dvě mužstva měla 7 bodů a vzájemný duel skončil remízou 4:4, když se týmy postupně střídaly ve vedení, ale vyrovnávací branka Ondruše z předposlední minuty byla v utkání poslední. O třetím místě Hluban rozhodlo lepší skóre (14:15), zatímco Lubná měla skóre 10:16. Lubné uškodila zejména vysoká porážka s Violou 0:7, ale na druhou stranu lubenský brankář Sedlák dokázal dvakrát udržet čisté konto při výhrách 2:0 nad Ducks a Janovem.

 

Další články z Viola Cupu

Loňský finalista Redoby nedokázal ze skupiny přímo postoupit do čtvrtfinále, zítra má poslední šanci.

V sobotním fotbalovém maratonu potvrdily Elektro Viola a Fokeful role favoritů

  

Kompletní výsledky

Viola Cup 2016 - Výsledky a rozlosování

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou