Našli jsme zlé muže českého fotbalu! Kdo na podzim nasbíral nejvíce karet?

0

Koho rozhodčí v podzimní části nejvíce napomínali? Prošli jsme soutěže, které na fotbalunas.cz sledujeme, tedy od třetích nejvyšších soutěží České republiky až po IV. třídy a výsledkem je žebříček zlých mužů amatérského fotbalu!

NEJTRESTANĚJŠÍ HRÁČI

Několik desítek nejtrestanějších hráčů najdete ve fotogalerii. Za obdrženou žlutou kartu jsme přiřadili hráči jeden trestný bod, za červenou kartu pak body dva. A nejhůře z tohoto hodnocení vyšel Jiří Brabec z Hrádku, který za podzim viděl v plzeňské I.B třídě 10 žlutých karet a dvakrát byl vyloučen!

 

ČERVENÉ KARTY

4523! Tolik hráčů v českých, moravských a slezských soutěžích vidělo v podzimní části červenou kartu a putovalo pod sprchy před konečným hvizdem. Ale i zde jsme našli rekordmany. Šest fotbalistů se totiž za podzim nechalo vyloučit hned třikrát! Na koho tedy na jaře pozor?

3 červené karty:

Petr Pokorný (Ohnišov, I.B třída Královehradecký kraj)

Marek Ouhrabka (Češov, III. třída Jičín)

Jan Rudolf (Rtyně, OP Trutnov)

Milan Šimeček (Vojtanov, OP Cheb)

Jan Starý (Loko Č. Lípa, OP Česká Lípa)

Lukáš Doboš (Oloví, OP Sokolov)

199 hráčů bylo vyloučeno 2x

 

ŽLUTÉ KARTY

Třináct žlutých napomenutí, to už je za polovinu sezóny pořádná porce. Právě tolik žlutých karet nasbírali v České republice dva hráči:

David Steiner z týmu Kroměříže (MSFL) a Michal Petrucha (Bzenec, Divize). Další pořadí žlutých hříšníků najdete ve fotogalerii, stejně jako několik momentek z uplynulé části sezóny.

 

ČTĚTE TAKÉ: 

PŘEHLED NEJLEPŠÍCH STŘELCŮ: Králem kanonýrů je zatím Melechovský z ČFL, ale pronásledují ho borci z okresního přeboru

STATISTIKA VLASTNÍCH GÓLŮ: Téměř 1500 hráčů si na podzim vstřelilo vlastní gól! Někteří umělci dokonce hned dva…

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou