PragaCup má za sebou další povedený turnaj

0

XIII. mezinárodní turnaj PragaCup se uskutečnil 10. 12. 2016 v Praze ve sportovním areálu Hamr Braník. Na turnaj se sjelo 24 týmů z celé České republiky a z toho 4 týmy ze Slovenska, celkemse zúčastnilo 250 hráčů. Týmy byly rozděleny do 4 skupin po 6 týmech, z celkového počtu 24 týmů jich 16 postoupilo do bojů play-off. 

 

Vítězem XIII. mezinárodního futsalového turnaje PragaCup se stává Gamblers Most, kterému se podařilo vyhrát v celé historii turnaje jako prvnímu týmu dva zimní turnaje PragaCup po sobě. Na druhém místě se umístilo Atlético Košice, kteří mají na Slovensku už tři stříbrné poháry z turnaje PragaCup a jejich střelec Michal Gere z Košic jako první v historii dokázal vyhrát titul nejlepšího střelce turnaje PragaCup dvakrát po sobě. Na třetím místě se umístili C. Morgani, za které nastoupilo několik hráčů z prvoligové fotbalové Mladé Boleslavi a na čtvrtém místě se umístil nováček na turnaji Gold Team. Zúčastnilo se 250 hráčů z celé ČR a ze Slovenska.

 

Zúčastnily se týmy různých kvalit od týmu nehrající žádnou soutěž přes futsalovou reprezentaci ČR neslyšících až po dvojnásobného mistra ČR v malé kopané. Hráči si pochvalovali organizaci a naopak organizátoři byli spokojeni s disciplinovaností týmů a hladkým průběhem turnaje. Je dobojováno, nikdo se nezranil, nikdo se nepopral a dokonce ani nikdo neutekl před natáčením televize. Několik týmů pojalo turnaj PragaCup jako jeden velký výlet do Prahy nejen za sportem, ale také za kulturou a zábavou. Další turnaj PragaCup, který je na programu 14. 1. 2017.

 

 

 

Nejlepší brankář: Jakub Polák (Gamblers Most)

 

Nejlepší střelec: Michal Gere (Atlético FC Košice)

 

Nejlepší hráč: Adam Jánoš (C. Morgani)

 

5-8. místo: Detvan, BNP team Vranov, Loděňáci, Mordor Team

 

9-16. místo: Řízkův výběr, Rekko, FC (J)elita, Bomby k tyči, FC Zabarákov, Procházkovy dcery, Lampert Saddlery Servis, 3muchachos

 

17-20. místo: Futsalová reprezentace ČR neslyšících A, Penny Market, Trophy Hunters Team, Technomedia Bardejov

 

21-24. místo: 1. Fc Hell Boys Plzeň, Continental FC, Futsalová reprezentace ČR neslyšících B, FC Pouliční směs


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou