Trenér Mansour: Konfrontace s mezinárodním fotbalem byla pro kluky zážitek na celý život

0

Každý fotbalista si může vyzkoušet konfrontaci s mezinárodním fotbalem. Zvláště pro mladé talenty je to nesmírná zkušenost v jejich budoucím rozvoji. Své o tom ví trenér Otmar Mansour, který se svými hráči, ve spolupráci s euro-sportring, byl již v Mnichově a na rok 2017 již vybírá z dalších zajimavých destinací. 

Mezinárodní zkušenost na Bayern Trophy

Otmar Mansour, trenér ročníku U9 z FC Háje Jižní Město, velice dobře vzpomíná na účast jeho týmu na turnaji Bayern Trophy , který se konal minulé Velikonoce. ‘Kluci si to opravdu moc užili a byla to pro ně zkušenost na kterou nikdy nezapomenou. Celý víkend byl velice dobře zorganizovaný a hrát proti týmům z Dánska, Německa, a Polska bylo prostě úžasné. Kluci se cítili jako opravdový profsionálové.“

 

O všechno bylo postaráno. Super!

Otmar Mansour, trenér U9 FC Háje Jižní Mesto je velkým fanouškem mezinárodních fotbalových turnajů. Jako trenér mládežnického celku se zúčastnil Bayern Trophy v Německu minulé Velikonoce. Na základě jeho zkušeností by všem klubum doporučoval účast na takovýchto akcích a mít tak možnost poznat dobrodružství a zahrát si reálný mezinárodní turnaj. "Poznat týmy z mnoha jiných zemí byla velice cenná zkušenost pro mé svěřence!”

 

Dobrá kombinace

Otmar již nyní plánuje nové turnaje na rok 2017. Možná vezme svůj tým do Itálie na Trofeo Valtenesi del Garda nebo do Rakouska, které jsou v dobré dojezdové vzdálenosti a mohou sebou vzít své rodiče, aby jim mohli fandit. Turnaj Danube Challenge Cup ve Vídni je take v jeho hledáčku. “Skvělá kombinace mezinárodního turnaje spojena s návštěvou krásného města jako je Vídeň, nebo fotbalového stadionu jako v Mnichově Allianz Areny, dělá z víkendu opravdu speciální akci . Ještě budu hovořit s rodiči a uvidíme na čem se dohodneme” 

 

FC Háje Jižní Město věří Euro-Sportringu, jakožto svému partnerovi na mezinárodní turnaje. Vedle Otmara Mansoura i vedoucí U15 pan Petr Hartman bude se svým týmem cestovat na mezinárodní turnaj do Rakouska. Vybrali si turnaj Danube Challenge Cup. Jeho tým bude ubytován ve školním zařízení s polopenzí, což jím vyhovuje. “Přirozeně, že sbírání mezinárodních zkušeností je pro nás důležité. Euro-Sportring ví, jak úspěšný turnaj vypadá. Mají zkušenosti s organizací více než 50 let. Postrají se o vše, na nás je koncentrovat se na fotbal a podat co nejlepší výkon a turnaj si pořádně užít.“

 

Více informací o mezinárodních turnajích Euro-Sportring naleznete na www.euro-sportring.com/cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou