Sestavy podzimu jsou tu! Teď je to na vás - vyberte ty nejlepší hráče!

3

Neprůstřelní brankáři, obránci připomínající neprostupné skály, kreativní záložníci, poctiví dříči či rození kanonýři. Právě po takových jsme v jednotlivých soutěžích pátrali a výsledkem jsou sestavy podzimu, které už nyní naleznete v jednotlivých soutěžích! Vy teď hlasováním rozhodnete o tom, kteří hráči se budou pyšnit titulem Hráče podzimu.

Sestavy podzimu naleznete zařazené v jednotlivých soutěžích. Vy pak můžete dávat hlasy jednomu z nominovaných a zařídit mu titul Hráče podzimu! Hlasování probíhá od zveřejnění sestavy až do 31. ledna včetně.

 

JAK HLASOVAT?

Systém zůstává nezměněn od hlasování v tradičních sestavách kola. Pokud nejste na portálu registrovaným uživatelem, můžete poslat svému favoritovi hlas jednou za 24 hodin. Registrovaní uživatelé pak mají možnost hlasovat každou hodinu! Pokud tak ještě u nás nejste zaregistrování, neváhejte to změnit ZDE - registrace je jednoduchá a zvládnete to bleskově.

 

NENAŠLI JSTE VE SVÉ SOUTĚŽI SESTAVU PODZIMU? POŠLETE NÁM JI!

Na fotbalunas.cz najdete sestavy podzimu v desítkách soutěžích. Pokud ale zrovna vámi sledovaná soutěž sestavu podzimu nemá a vy byste si troufali ji sestavit, pošlete nám ji na info@fotbalunas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 12. 2016 19:53
redakce fotbalunas.cz
Dobrý den pánové,

mrzí nás to, ale v obou případech se jedná o soutěže, kde nám redaktor vypadl a tak tyto soutěže aktuálně články a sestavy nemají.
Pokud byste se chtěli aktivně zapojit, můžete nám zaslat na info@fotbalunas.cz tipy na potenciální redaktory a stejně tak Sestavu podzimu vaší soutěže, kterou poté zveřejníme.

Děkujeme za pochopení
fotbalunas.cz
9. 12. 2016 19:04
Dobrý den rád bych věděl proč se nikdo nestará o 3třídu sk.A. jindrichohradeckeho kraje.Nejsou tu komentáře sestavy nic docela mně to dost zklamalo.Děkuji
5. 12. 2016 20:19
Chystate taky sestavu podzimu karlovarskeho krajskeho preboru?

Ostatní čtou