Dokopná v Nové Vsi oslavila povedený podzim a vzestup klubu

0
Úspěšný podzim pro nováčka zakončila dokopná
         

   Rok 2016 se bude navždy psát jako zlomový pro fotbalový oddíl Nové Vsi. V sezóně 2015/2016 vykopali fotbaloví hráči TJ Nová Ves historicky první postup do krajské soutěže I.B třídy. Nikdo si v červnu nedokázal představit, že se bude tento tým po konci podzimní části hřát na 3.místě tabulky a to jen o skóre za favorizovaným týmem TJ Spartaku Trhové Sviny a ambiciózním fotbalovým týmem z FC Mariner Bavorovice.

 

  Po radikální změně ve složení fotbalového výboru se začali dít věci. Pro dobrou konkurenceschopnost v I.B třídě posílil tým o 5 nových členů na klíčových hráčských pozicích a byli osloveni potencionální partneři fotbalového oddílu a dobrá věc se podařila. Sami můžete posoudit jak se zatraktivnil sportovní areál a zlepšilo fungování oddílu a to především za nemalého přispění obce i partnerů.

 

Úspěšné ukončení podzimní části sezóny 2016/2017 se konalo 5.11.2016 v Hostinci U Nádraží. Oceněni zde byli tři hráči sezony a stejný počet nejlepších střelců a nahrávačů. Výsledky anket jsou v galerii. Ankety o hráče roku se zúčastnila padesátka hlasujících. Co se týče střelce a nahrávače rozhodoval fobalový um a štěstí předvedené na hřišti. Dlužno podotknout, že vítěž Radomil Procházka zaznamenal v dresech SK Mladého, Calofrigu Borovany a TJ Nové Vsi už úctyhodných 400 vstřelených branek.

 

Výsledky novoveské ankety o hráče roku, stejně jako tabulku střelců a nahrávačů, najdete mezi fotografiemi!

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou