Týmy po podzimu: FK Nová Ves - Brloh B

0

Podzimní část sezony skončila, ale začíná náš nový "seriál" o tom, jak se jednotlivým týmům dařilo. Začínáme posledním místem, na kterém je tým FK Nová Ves - Brloh B. Za fotografie děkujeme Patrikovi Krejčímu.

Statistiky: 

 

Pořadí v tabulce: 11. místo (2 body)

Bilance (V - R - P): 0 - 2 - 8

Skóre: 9:37

Nejvyšší výhra: aktuálně bez vítězství

Nejvyšší prohra: 1:7 od TJ Smrčina Horní Planá (7. kolo, 1. října 2016)

Střelci týmu: Tejko, Pouzar 2x, Loucký 2x, Bárta 2x, J. Baier, Klein

Nejlepší střelci týmu: Václav Loucký (2), Jan Baier (2), Jan Pouzar (2)

 

Rezervu Nové Vsi – Brlohu (pro Brložské – Brloha) před sezonou nikdo nepasoval do role favorita a od týmu se téměř nic nečekalo, ale určitě se nečekalo, že skončí poslední. Podzimní část dopadla pro Novou Ves – Brloh, tak jak dopadla. Již první utkání nové sezony v Dolním Dvořišti nedopadlo pro hostující fotbalisty příliš dobře a podlehli domácímu FK 1:5. Další utkání čekalo Novou Ves – Brloh B v souboji dvou rezerv proti Frymburku B a opět šťastnější byl druhý tým. Frymburk si odvezl výhru 3:1.

 

První body si připsala Nová Ves – Brloh B začátkem září na půdě nováčka ze Světlíku za remízu 1:1, ale výkon to opět nebyl ideální a bod si náš hodnocený tým odvezl spíše se štěstím. V dalším utkání na bod ze Světlíku nedokázala Nová Ves navázat a podlehla rezervě Slavoje doma 1:5. Ani derby pod kletí, které se hrálo o týden později, nedopadlo příznivě pro Novoveské, ti si odvezli porážku 2:0 od Křemže.

 

Následovaly dva týdny, na které by B tým nejraději zapomněl. Nejprve porážka doma od trápících se Malont 2:7 a následující týden přišla doposud nejvyšší porážka 1:7 v Horní Plané, kde si s chutí zastřílel zejména domácí Radek Bauer, který vstřelil hattrick. Osmé kolo měla Nová Ves volno a deváté vlastně také, protože se její hráči nesešli, a proto nemohli odcestovat do Kájova. Utkání se tedy kontumovalo ve prospěch Kájova.

 

Předposlední kolo odehrála Nová Ves proti lídru tabulky ze Zlaté Koruny. Favorita domácí potrápili, ale Ohnsorg vystřelil Zlatce výhru. Poslední kolo podzimní části navázala Nová Ves na svou hru z předchozího utkání a v Přídolí získala svůj druhý bod v probíhající sezoně.

 

Když jsme se konečně rozjeli a zdvojnásobili náš celkový bodový zisk, tak je konec podzimu, jaká škoda,“ prohlásil po utkání s ironickým úsměvem na tváři Václav Loucký.

 

Suma sumárum se podzim Nové Vsi – Brlohu B (pro místní – Brloha) vůbec nevyvedl. Vyjma dvou utkání se sice podařilo Novoveským fotbalistům vstřelit vždy alespoň branku, ale k bodům to vedlo pouze ve dvou případech. Výkonu týmu také nebyly to pravé ořechové a trenér určitě nemůže být se svými svěřenci spokojen. Ostatně - přečtěte si ohlas přímo z klubu.

 

Odkazy na zápasy:

1. kolo: FK Dolní Dvořiště - FK Nová Ves - Brloh B  5:1

2. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - FC Šumava Frymburk B 1:3

3. kolo: TJ Dynamo Světlík - FK Nová Ves - Brloh B  1:1

4. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - FK Slavoj Český Krumlov B 1:5

5. kolo: Sokol Křemže - FK Nová Ves - Brloh B  2:0

6. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - TJ Hraničář Malonty  2:7

7. kolo: TJ Smrčina Horní Planá - FK Nová Ves - Brloh B 7:1

8. kolo: volno

9. kolo: TJ Sokol Kájov - FK Nová Ves - Brloh B 3:0 kont.

10. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - SK Zlatá Koruna 0:2

11. kolo: TJ Sokol Přídolí - FK Nová Ves - Brloh B 2:2 

 

Ohlas Milana Šusty, vedoucího klubu FK Nová Ves – Brloh B:

"Podzimní část sezóny se mi dobře nehodnotí, protože náš předvedený výkon patří k jednomu z nejhorších za celou éru fungování B týmu. Proto nám po zásluze patří poslední příčka a pouhé dva body se záporným skórem. Myslím, že důvody, proč náš herní projev je tak špatný, jsou ve složení mužstva, které je každý zápas jiné, neúčasti na tréninkách a celkového přístupu a nasazení hráčů. V podstatě před každým zápasem řešíme stejný problém a to, jestli dáme dohromady alespoň počet hráčů, abychom mohli daný zápas odehrát. Museli jsme dokonce „oživit“ některé hráče, kteří už několik let nebyli aktivní. I přesto že byli chvíle, kdy jsem si myslel, že by bylo nejlepší to zabalit, tak věřím, že se přes zimu dáme dohromady a na jaře se porveme o to, abychom soutěž udrželi."

 

 

Krátký rozhovor s nejlepším střelcem týmu Václavem Louckým:

Václave, stal si se nejlepším střelcem svého týmu. Jak zhodnotíš svůj výkon?

Rád bych za tohle ocenění byl rád, ale je to spíše ostuda s pár góly… Je na tom vidět mizérie našeho útočení a moje výkony zapadly taky do průměru, stačí se kouknout na tabulku.

 

Dokážeš si vysvětlit, proč se nacházíte na samém chvostu tabulky?

Bohužel měli jsme v průběhu sezóny problémy se sestavou, teda spíš celkově s lidmi, jak už to u "Bé" týmů bývá. To se projevilo na našich výsledcích i výkonech. Postupem času jsme si začali zvykat na jinou sestavu a scházet se v normálním počtu, výkony se zvedaly a sehráli jsme vyrovnaná utkání. Tak snad se v druhé polovině soutěže se od toho dna odlepíme.

 

Teď vás čeká pětiměsíční zimní přestávka. Už víš, jak se budete s týmem připravovat?

Už tenhle týden ve středu nám začala hala, takže klasický sálový fotbálek, při kterým si pořádně zaběháme každý týden. Jinak nás taky v novém roce čeká soustředění na Kvildě, kde hlavní náplní jsou "oblíbené" běžky, tam si na nás trenéři taky smlsnou. Dál bývají připravené zápasy, kondiční tréninky… určitě se nebudeme nudit, toho se nebojím.

 

Václave, děkuji Ti za tvůj čas a přeji mnoho štěstí!

I já Ti děkuju za rozhovor a přeji hodně gólů po návratu ze Skotska! Ale samozřejmě ne do naší sítě. (smích)

 

 

Los na jarní část sezony: 

12. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - FK Dolní Dvořiště

13. kolo: FC Šumava Frymburk B - FK Nová Ves - Brloh B

14. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - TJ Dynamo Světlík

15. kolo: FK Slavoj Český Krumlov B - FK Nová Ves - Brloh B

16. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - Sokol Křemže

17. kolo: TJ Hraničář Malonty - FK Nová Ves - Brloh B

18. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - TJ Smrčina Horní Planá

19. kolo: volno

20. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - TJ Sokol Kájov

21. kolo: SK Zlatá Koruna - FK Nová Ves - Brloh B

22. kolo: FK Nová Ves - Brloh B - TJ Sokol Přídolí

 

 

Náš tip na konečné umístnění: 11. místo

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou