Dražice zvládly podzim výborně a brousí si zuby na postup do krajského přeboru

1

Zvládnou se Dražičtí po roce vrátit mezi krajskou elitu? Nakročeno k tomu mají výborně.

Počasí rozhodlo o tom, že poslední zápasy I.A třídy se neodehrály. Dražice měly předehrávku sehrát v Milevsku, kolo se ale nakonec odehraje v normálním termínu až na jaře 2017. Místo mistrovského zápasu se sešli Dražičtí jen na fotbálek na odlehčovacím hřišti, odkud se pak přesunuli do místního kulturáku na důstojné zakončení podzimní části 1.A třídy.

 

Dražičtí zvládli první polovinu soutěže na výbornou. Za celý podzim nepoznali hořkost porážky a pouze Týnu nad Vltavou se podařilo obrat je o dva body při remíze 2:2. Všechna ostatní klání vyhráli a přezimují tak na vedoucí příčce s desetibodovým náskokem na druhé Bernartice.

 

Zajímavá je i soutěž o nejlepšího střelce 1.A třídy. První tři příčky patří totiž právě dražickým borcům. Na čele je se 16 brankami Jan Kromka, druhá příčka patří Jiřímu Štecherovi s 12 góly a třetí příčku opanoval s 8 trefami Lukáš Stuchlík. Bohužel Lukáš Stuchlík je asi jediný, kdo s týmem na jaře nevyběhne na fotbalové trávníky a nerozšíří tak ani počet vstřelených gólů. Studia jej odvanou na druhý konec světa a horko těžko nejspíš stihne samotný závěr soutěže. V Dražicích ale Lukášovi všichni přejí hodně štěstí a studijní úspěch a budou se těšit, až ho zase přivítají v dražické fotbalové šatně.

 

 

Zimní období bude vypadat podobně jako ta předešlá příprava. Nejprve se bude dražický tým scházet jednou týdně v hale v Táboře. Tam se budou odehrávat líté boje s florbalovými hokejkami, na začátku roku vyrazí na Šumavu na běžky a pak už budou následovat náročnější tréninkové fáze při nabírání fyzičky při výbězích po okolí Dražic. Nikdo z hráčů se nechystá změnit dres a v Dražicích se tak těší, že krásně rozehranou soutěž se jim podaří dotáhnout až do samého konce a vybojovat tak hned po roce návrat zpět do kraje.

 

AUTOR: Vedoucí mužstva L. Kolář

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 1. 2017 11:07
Bez drazicke legendy Lukáše Stuchlíka bude postup velice tezky...doufejme ze se po pul roce hostovani v mexickem FC Cancún vrati opet do Drazickeho valce :)

Ostatní čtou