Dobkovice válí, v sezóně ještě neztratily ani bod!

0

Skutečně už jen pár týmů v republice se může chlubit takovou bilancí. SK Dobkovice se po pádu z I.B třídy ženou zpět do vyšší soutěže - zatím absolvovaly v děčínském okresním přeboru a devět zápasů a bylo z toho děvět výher, a to při skóre 44:6!

V posledním kole Dobkovice porazily i pronásledovatele z Jiřetína. "Loni hrály Dobkovice B třídu  Ústeckého kraje," připomíná hráč týmu David Kutzler. Sám sice působil loni v Malšovicích, ovšem po sezóně ho zlákalo angažmá v nedalekých Dobkovicích. "Chtěl jsem do mladšího týmu a menší změnu, jelikož v Malšovicích jsem byl čtyři sezony," přibližuje důvody svého rozhodnutí. Mimochodem, derby Malšovice versus Dobkovice, to bývá opravdu vyhecovaný zápas. Před týdnem v tomto měření sil uspěly právě rozjeté Dobkovice.     Dobkovice sází na týmovost. Jejich nejlepšími střelci jsou bratři Štolovi, Radek nasázel dvanáct branek, Michal Deset. "Daří se nám, máme mladý tým, tudíž skvělý věkový průměr. Navíc tým byl posilněn o několik zkušených hráčů, kteří hráli i vyšší soutěže," říká Kutzler. Motorem týmu je hlavně záložní řada, ale Kutzler odmítá vypichovat jednotlivce: "Skvěle hraje celý tým."     Dobkovice mají jediný cíl - vydržet nasazené tempo a po sezóně se radovat z postupu zpět do kraje. "Do soutěže jsme s tímto šli, že si okres poctivě vykopeme a pomůže to sehranosti a stmelení týmu. Třeba časem přijde i postup do A třídy, kdo ví, jelikož celý tým si je vědom toho, že kvality na to určitě máme," uzavírá optimisticky s výhledem do budoucna David Kutzler.    

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou