Viola cup otevírá devatenácté dveře své historie

0

Fotbalový podzim se nezadržitelně blíží ke svému konci a jak bývá zvykem v tomto období, přichází s nabídkou zimní přestávky podnik, který má svou bohatou historii. Uzávěrka přihlášek je 18. 11. 2016

V předchozích osmnácti letech nabídl možnost aktivně si udržet fyzičku a i technickou dovednost právě ve zmiňované zimním období. Ano je to tak, s koncem listopadu začínají první kola halové ligy Viola cupu. 

 

Již 19. ročník připravili pořadatelé z TJ TZ Rakovník pro fotbalisty a pevně věří, že letos se utká slušný počet týmů v této soutěži. V minulém ročníku startovalo celkem osm celků a bojovalo o ceněnou trofej. V závěrečném play-off nakonec potřetí v historii slavil Juventus Beer. Ve finále si poradil s velkým překvapením turnaje - Redoby teamem.

 

Staňte se i vy součástí 19. ročníku. Poskládejte si svůj tým a třeba vyhrajte letošní ročník. A nebo se dobře bavte a aktivně prožijte nedělní odpoledne.

 

Startovné zůstává již delší dobu stejné a je velmi lidové. Přihlášku si můžete vyzvednou přímo ve sportovní hale v Rakovníku nebo stáhnout na odkazu níže. V obou případech je nutné jí odevzdat nejpozději do 18.11. 2016. Po uzávěrce přihlášek Vám přineseme samozřejmě rozlosování a další podrobnosti

 

Více informací vám poskytne pořadatel turnaje Bedřich Koch na tel. 736 646 677, který kromě samotných hráčů srdečně zve i všechny fanoušky a diváky.

 

 

Přihláška VIOLA CUP 2016-2017

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou