Tip experta 18. kolo - Rudolf Weinhard z Větřní čeká válec svého týmu

0

Dalším expertem na 1.A sk. B je záložník SK Větřní Rudolf Weinhard. Ve výhru hostí věří pouze v Borovanech. Jinak očekává dvě remízy a čtyři výhry domácích, včetně svého týmu. U toho dokonce očekává, že se promění ve válec. Až víkend ukáže, v kolika případech se tento skvělý záložník trefil.

 

Bavorovice - Roudné B: tip 0

Rezerva "zelinářů" zatím na jaře jede. V zadu je neskutečně drží Filip Matoušek, který své mladé ovečky diriguje a někdy jim také ukáže, jak se tvrdí muzika. Myslím ale, že v Bavorovicích nevyhrají a bude to remíza 1:1.

 

Dobrá Voda - Slavia ČB: tip 1

Domácí si lehce poradí s týmem ze spodku tabulky a připíšou si povinné domácí vítězství.

 

Hrdějovice - Lokomotiva ČB: tip 1

Domácí doma vyhrají. Lokomotiva má nahráno dost bodů z podzimu a nepředvádí dobré výkony. Po domácí prohře s námi, s SK Větřní, se nezvednou ani venku a neudělají ani bodík.

 

Větřní - Nová Ves/Brloh: tip 1

Tak to je derby, na které se všichni těšíme. Potom co jsme získali tři body na hřišti Lokotky si musíme připsat tři body i doma s Novou Vsí. Kluci do toho dají vše a body doma zůstanou. My se tak dostaneme do klidnějších vod tabulky. Soupeři nebude vyhovovat naše velké hřiště Maracaná, které náš správce opět skvěle připraví. Takže 3 body, Větřní válec a večer spadne klubovna. My si zazpíváme Babouky a náš kapitán Honza Skok bude opět vyvolávat Jardu Jágra.

 

Chýnov - Planá nad Lužnicí: tip 1

Těžký zápas, ale Chýnov hraje doma velmi dobře. Má dobrý mančaft a Planá si neodveze ani bod. I když bych to Honzovi Trčků, kamarádovi a slávistovi, přál. Ale v Chýnově bohužel.

 

Jindřichův Hradec B - Sokol Sezimovo Ústí: tip 0

Tady to vidím na remízu. Domácí sice potřebují doma bodovat naplno, ale proti silnému Sezimáku se budou muset spokojit bodíkem.

 

Borovany - Čtyři Dvory: tip 2

Tady vidím jednoznačnou záležitost v podání hostů, kteří mají na jaře nevídanou sérii a u beznadějně posledních Borovan nebudou mít žádné potíže. Vyhrají větším rozdílem a domácí budou dohrávat soutěž už jen z povinnosti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou