Trenér Dejmek v Domažlicích skončil, nahradí ho Kronďák

0

Domažlicím zatím nevychází sezóna podle představ a vedení se tak rozhodlo pro změnu trenéra - už v příštím kole bude stát na lavičce Radek Kronďák.

Včerejší řádná schůze výboru TJ Jiskra Domažlice se zabývala posledními neuspokojivými výsledky A mužstva Jiskry Domažlice. Jiskra se dostala posledními výsledky do nezáviděníhodné situace, kdy se přiblížila k sestupovým příčkám. Proto se po vzájemné dohodě rozhodla k ukončeni spolupráce s dosavadním hlavním trenérem Milanem Dejmkem a jeho asistentem Michaelem Štolkou.

 

Výbor chce dát mužstvu nový impuls a výhledově udělat víc změn. Rozhodl se přivést trenéra úplně z venčí, tak aby přinesl "nový vítr".

 

Domažličtí děkují trenérovi Milanovi Dejmkovi za práci, kterou pro Jiskru v nelehké době odvedl. Rekonstrukce hřiště na Střelnici probíhala o několik týdnů déle, než bylo původně v plánu, což mělo vliv na výsledky mužstva. Na úterním tréninku už bude mužstvu představen nový trenér, kterým se stal Radek Kronďák, bývalý dlouholetý sportovní ředitel a trenér Loko Vltavín. V příštím kole povede tým do domácího utkání s posledním Táborskem B.

 

ZDROJ: Tisková zpráva Jiskra Domažlice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou