Utkání Osečná - Mimoň ukončilo úmyslné napálení míče do rozhodčího

0

Ondřej Vacek ventiloval naštvání po inkasované brance a vyloučení mimoňského brankáře tím nejhorším možným způsobem.

V 69. minutě bylo utkání 9. kola I.B třídy skup. B předčasně ukončeno za stavu 4:5 z důvodu inzultace hlavního rozhodčího Pavla Klimta. Dle zprávy rozhodčího ze zápisu utkání po rozehrání na půli hřiště hostujicí hráč Ondřej Vacek napálil ze vzdálenosti přibližně tří metrů balon proti rozhodčímu. Ten nestačil zareagovat či se nějak chránit, byl bolestivě zasažen do oblasti břicha a utkání ukončil. Při odchodu do kabin spadl k zemi kvůli palčivé bolesti v břišní oblasti a do šatny ho museli doprovodit pořadatelé.

 

Situaci předcházela situace, kdy byl mimoňský brankář Michal Král po obdržení branky v 67. minutě vyloučen, když vulgárně urazil místního diváka slovy "Ty běž taky do pí*i", po obdržení červené karty opustil dle zprávy hlavního rozhodčího hřiště v klidu. Vacek už tak v klidu ale nezůstal a počítat dle všeho může s delším trestem od disciplinární komise...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou