Ohlédnutí za 2. kolem OP Mělník

0

2. kolo soutěže se bohužel muselo obejít bez našich reportáží, s drobným zpožděním však přinášíme alespoň souhrn výsledků a jejich promítnutí do tabulky.

Hořín - Mšeno 2:4 (1:1)

Mšeno je i po druhém zápase sezóny stoprocentní, když dokázalo přivézt všechny body z Hořína. Hostům se podařil vstup do druhé půle, kde rozhodli o svém vítězství. A i když v závěru zápasu neudrželi nervy Guttenbergové v dresu Mšena a domácí Rulec dokázal snížit, na zisk dalších bodů to domácím nestačilo. Jejich bodový účet tak zůstává na dvojce. Ohlasy z obou táborů naznačují, že se hrál vyrovnaný a korektní fotbal - přesně tak, jak to chceme na našich trávnících vidět!

 

Dolní Beřkovice - Lobkovice 3:4 pp (2:2)

Lobkovice dokázaly i ve druhém vystoupení v OP bodovat a ukazují, že se s nimi musí počítat spíše do boje o první polovinu tabulky. V samotném utkání, jehož "ozdobou" byly dohromady 3 červené karty sice dvakrát prohrávali, pokaždé ale dokázali vyrovnat. Na 3:3 se to v 70. minutě podařilo díky vlastní brance domácích a zápas po nervózním závěru dospěl až do penalt, ve kterých rozhodl kapitán hostí Šeda. Domácí si tak připisují na své konto první bod, zatímco hosté jich mají již pět.

 

Libiš B - Pšovka B 6:1 (2:0)

V souboji rezerv měla navrch ta domácí. Pšované sice vstoupili do zápasu aktivně, jejich snahu však utnul v 15. minutě krásnou ranou Pazdera a od té doby domácí svého soupeře přehrávali. Velkou zásluhu na tom měl výkon Šobra, který připravil hned tři branky svého týmu. Ani v táboře hostů však nevládne úplné zklamání. Příslibem je například výkon navrátilce do sestavy Jakoubka, nebo mladého Škrabala. Na výsledcích se to ale zatím neprojevuje, a tak Pšovka zůstává po dvou kolech bez bodu.

 

Vojkovice - Horní Beřkovice 4:2 (3:2)

Velmi zdatným protivníkem silným Vojkovicím se ukázali být hosté z Horních Beřkovic. Ti sice již v 6. minutě prohrávali o 2 branky, nesložili ale zbraně a ještě do poločasu góly Hrdlíka a Chudoby zápas zdramatizovali. Ve druhé půli pak jejich snahu o vyrovnání zhatilo vyloučení Sankota po druhé žluté kartě. Domácí tak zůstávají stoprocentní, i Beřkovičtí ale do sezóny vstoupili velmi sympatickými výkony.

 

Labský Kostelec - Vehlovice 7:2 (2:0)

Po ostudném výprasku v Obříství se kostelečtí fotbalisté dokázali vzchopit a stejnou měrou se pomstili na Vehlovicích. Podařil se jim již první poločas, ve kterém si vytvořili příjemný náskok. Ten ve druhé půli už pouze zvyšovali. Zápas také nabídl některé zajímavosti: O 7 domácích branek se podělili hráči, z nichž nejstaršímu Kiršnerovi je 23 let. V hostujícím týmu pak nedohrál utkání brankář Marek, důvodem však nebylo zmaření gólové příležitosti, jak bývá u brankářů obvyklé, nýbrž hned dvojitá kritika rozhodnutí rozhodčích...

 

Řepín - Obříství 0:3 (0:1)

Skvěle vstoupili do sezóny fotbalisté Obříství, o všem svědčí skóre 11:1 po dvou odehraných zápasech. Tentokrát začali lépe domácí, hosté ale předváděli smrtící brejky, při nichž vynikal svou rychlostí Hovorka a technikou Tichota. Výsledkem je poměrně nečekané vítězství hostů. Řepínští mají o čem přemýšlet, jelikož se jim nedaří ani po sestupu a ze dvou zápasů zatím nevydolovali ani bod.

 

Veltrusy - Všestudy 0:3 (0:0)

Góly střídajícího Matějčka rozhodly o výhře Všestud ve Veltrusech. To se ale nerodilo snadno - v první půli jako by hosté ještě byli opařeni ze ztráty bodů v posledních minutách minulého zápasu proti Vysoké. Druhá půle ale byla v jejich režii a připisují si první body do tabulky. Naopak domácí ještě nebodovali a dávají tak vzpomenout na ukrutně nepovedený úvod sezóny, který si prožili již loni. Možnost na reparát mají za týden v Horních Počaplech.

 

Vysoká - Horní Počaply 4:1 (2:0)

Možná až nad očekávání povedený vstup do sezóny zažívají na Vysoké - po dvou zápasech totiž mají plný počet bodů, o čemž tentokrát rozhodly góly okolo poločasu - nejprve ve 44. minutě zvyšoval na 2:0 Pešan, po přestávce pak přidal další gól Pražák. Hosté už pouze korigovali a nenavázali tak na výhru z derby. Po druhém kole tak zůstávají stoprocentní kromě Vysoké ještě Vojkovice, Obříství a Mšeno. Bez bodu jsou naopak tyto týmy: Řepín, Veltrusy, Vehlovice, Pšovka B


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou