Turnaj minikopané Putovní květ 2016 ve Vilémově

0

45.ročník populárního turnaje v minikopané o putovní Květ ve Vilémově vyhrál poprvé v historii letitý účastník – Contra Team Hrob a staré gardy pak domácí Vilémov.

 

Na třech pěkně připravených travnatých hřištích za účasti 18 mužstev z celé České republiky se uskutečnil v sobotu 9.7.2016 v pořadí již 45. ročník tohoto velice populárního turnaje. Tentokrát pořadatelé do něj potřetí vložili pro zpestření i gardy nad 35 let, kterých bylo osm. V hlavní Open soutěži bylo tedy jen 10 celků rozdělených do 2 skupin po pěti celcích. Nejlepší čtyři týmy pak postupovali do připraveného pavouka pro Play off, s tím, že nejhorší celky musely turnaj opustit. Všechny zápasy se hrály 2x10 minut, gardy jen 2x7 minut. Některá mužstva překvapivě roli favoritů nezvládla a předčasně musela toto klání opustit – Best off, Loosy Praha, Polnohorspodár či Louka Košťaty. Určitě bez zajímavosti není, že letošní ročník obsadil a v hlavní soutěži tři zcela nová mužstva, ale i přesto to byl nehůře obsazený turnaj za posledních 40 let. Zajímavostí jistě bylo, že v Play off rozhodovali pouze jedinkrát penalty a to v osmifinále, jinak vše skončilo vždy na hřišti. Velkým zpestřením byla účast teplických gardistů, kde hrál i Přemek Borovský ve svých 66-ti letech.  

 

Gardy na 35 let:

1. SG Vilémov, 2. SG Teplice, 3. Never Old Boys Velký Šenov, 4. SG Jiřetín, 5. SG Česká Lípa, 6. Ferneťáci Liberec, 7. SG Dolní Poustevna, 8. SGLipová

 

Open turnaj:

Vítězi zákl. skupin se stali –FC Juniors Děčín a Gang Bang Praha – SG Vilémov a SG Teplice

 

Výsledky Play off:

Čtvrtfinále: FC Juniors Děčín – Louka Košťany 7:1, Best off Varnsdorf – Bau u Zelených Česká Lípa 5:4, Contra team Hrob – Podlužáci H.Podluží 4:0, Gang Bang Praha – Loosy Praha 3:2.

Semifinále: FC Juniors – Best off 5:1, Contra Team – Gang Bang 3:1

 

O 3. - 4. místo:

Gang Bang – Best off  9:2

 

Finále:

Contra team Hrob – FC Juniors Děčín 2:1

 

Nejlepší jednotlivci turnaje:

Nejlepší hráči – Pištora (Contra team) a Stehlík (SG Teplice)

Nejlepší střelci -  Egert – 17 gólů (Louka Košťany) a Roubíček – 10 gólů (SG Vilémov)

Nejlepší brankáři – Smutný (FC Juniors) a Müller (Never Old Boys)

Nejlepší rozhodčí – Dostál z Děčína

Nejstarší hráč – Borovský Přemysl – 66 let (SG Teplice) – odnesl si dva živé kapry, těsně před tím ulovené sponzorem - Dušanem Zitou.

 

Turnaj měl díky kvalitnímu obsazení velice dobrou úroveň a mužstva si pochvalovala nejen  pažit a velmi dobré výkony všech rozhodčích, vedených M.Sladkým, kterým patří i dík pořadatelů.

 

Dík za organizaci tohoto turnaje patří všem členům Vodáckého spolku Hubertus, SK Stap Tratec, Fanda klubu  a Sálovka Clubu Stap Vilémov, kteří vše pečlivě připravili a zorganizovali. Poděkování patří také všem sponzorům, kteří se spolupodíleli na této akci a díky nim byly zajištěny velmi hodnotné a zajímavé ceny pro  nejlepší celky  a výše jmenované jednotlivce v hodnotě přes 12 tis. Kč. Díky krásnému počasí shlédlo celý turnaj průběžně okolo 80 lidí. 

 

Takže za rok zase nashledanou...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou