FOTO: Mezinárodní turnaj PragaCup má za sebou další povedený ročník

0

Mezinárodní turnaj PragaCup v malé kopané se odehrál 25. 6. 2016 v Praze na Smíchově v areálu Mrázovka, kde trénuje i fotbalová reprezentace ČR. 

Turnaje se zúčastnilo 28 týmů – 300 hráčů z celé České republiky, Slovenska a také týmy složené z hráčů z Vietnamu, žijících v Čechách a týmy spojených národů. I letos měl letní PragaCup mezinárodní finále. Na prvních třech místech se umístily tři různé národnosti – Slováci – Češi – Vietnamci. Na turnaji startovalo hodně nováčků a někteří z nich se postarali o překvapení, když skončili na 3. a 4. místě.

Týmy byly rozděleny do čtyřech skupin po 7 týmech, do pavouka play-off postoupilo 16 týmů. Každá skupina měla připravené svoje hřiště v rámci jednoho areálu, hráčům tak odpadlo dlouhé čekání na zápasy. I přes vedra, která panovala a dvě dešťové přeháňky, které se přehnaly nad areálem, týmy předváděly výborné výkony.

Ve skupině „A“ potvrdily roli jednoho z favoritů hráči týmu FK Dogy, kteří v základní skupině s jasnou převahou vyhráli všechny zápasy. Dalšími postupujícími byly týmy TJ Bouráci Teplice, Kluci z vesnice a FC.POV.Praha. S téměř minimálními bodovými rozdíly ze skupiny „B“ postoupily týmy Čolci, FC AE Praha, (J)elita a Ultimate team. Ve skupině C zazářil tým BNP team Vranov, dalšími týmy, které postoupily do osmifinále, byly Řízkův výběr, TJ Zbiroh a FC Bosonohy.  Skupina D byla dle výsledků nejvyrovnanější skupinou, ze které postoupily týmy Hala Madrid, Penny Market, Legendz a Elektro Viola.

V zápasech play-off některým týmům překvapivě brzy došly síly a vypadly již v osmifinále, jiní naopak překvapily. V semifinálových bojích proti sobě nastoupily týmy FK Dogy proti FC Bosonohy a BNP team Vranov proti FC AE Praha. O 3. místo se nakonec utkaly nováčci na turnaji, šťastnějším týmem v tomto zápasu byl FC AE Praha, tým sestavený z hráčů z Vietnamu žijících v Čechách. Ve finále se potkaly týmy FK Dogy a BNP team Vranov, které předváděly po celou dobu turnaje nejlepší fotbal. Po dramatickém průběhu zápasu se po penaltovém rozstřelu radoval z vítězství na turnaji BNP team Vranov. Putovní pohár turnaje PragaCup tak poprvé putoval na Slovensko.

 

Ceny za individuální výkony si odnesli hráči: Jozef Kluzák z týmu FK Dogy za nejlepšího hráče, Filip Piroščák z týmu BNP team Vranov za nejlepšího brankáře a ceny za nejlepšího střelce turnaje si odnesl Marek Baran z týmu Řízkův výběr, který vypadl již v osmifinále, což svědčí o neomylnosti střel tohoto hráče.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou