Aktuality z OP, Traverzáři podali přihlášku do kraje a Kneževes objasnila odmítnutí postupu

0

Poslední otazníky visely nad postojem týmu FK Hředle k nabídce postupu do I. B třídy, který odmítla mistrovská Olympie. A také už jsou známy přesné důvody, proč se postupu vzdala i Kněževes.

 

Jediným celkem, který po skončení sezóny jasně potvrdil zájem o postup, byla rezerva SK Rakovník. Druhé Hředle nám oficiálně potvrdily ústy Jana Sklenáře, že nutné administrativní kroky pro postup do nejnižší krajské soutěže udělaly. "Přihlášku do I. B třídy jsme již odeslali", okomentoval nám aktuální dění z týmu "Traverzářů" vedoucí mužstva Jan Sklenář.

Naší redakci se také podařilo zjistit, že se intenzivně rozhlížejí napříč okresem po možných posilách.

O trenérských změnách v Kněževsi jsme vás již informovali."Kdo nastoupí na moje místo zatím nemám informace", prozradil dnes redakci Petr Krob, který zároveň upřesnil důvody odmítnutí administrativního postupu."Postup bychom vzali jen v případě vítězství v OP. Nevybojovat si postup z prvního místa a brát postup ze třetího místa a ještě za to platit deset tisíc poplatek nám nepřipadá zrovna jako dobrý nápad".

Na představení nového trenéra si budeme muset ještě počkat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou