HODNOCENÍ SEZÓNY - LOKO Vltavín: Trenér Kronďák se s Vltavínem rozloučil čtvrtým místem

0

Vltavín se celou sezónu pohyboval v popředí tabulky, po podzimu na tom dokonce byl ze všech nejlépe. Na jaře ale i kvůli zraněním, které tým postihly, Vltavín ztrácel s přímými konkurenty o nejvyšší pozice. Přesto měl ze čtvrtého místa šanci proklouznout do FNL. Vedení se ale rozhodlo o tento krok neusilovat a tak i příští rok uvidíme Vltavín v ČFL. Ovšem už bez Radka Kronďáka na lavičce, který klub po patnácti letech opouští.

LOKO Vltavín - 4. místo - 77 bodů, skóre 82:40

 

Jen šest porážek v základní hrací době zaznamenal pražský celek za celou sezónu. Dosáhl také na vysoce aktivní skóre. Na první místo mu nakonec chybělo pouhých pět bodů. Nejvíce branek nastříleli Jan Hodas a Ondřej Šípek, oba se trefili patnáctkrát. Příští rok už mužstvo nepovede trenér Kronďák.

 

HODNOCENÍ: Radek Kronďák (trenér)

„Loni v létě bych byl nadšený, kdyby mi někdo řekl, že skončíme čtvrtí a s tolika body. Já osobně jsem ale teď trochu zklamaný, protože po podzimu jsme byli první a nepodařilo se nám to dotáhnout přece jen výše. Na druhou stranu, posledních osm zápasů jsme fungovali v deseti dvanácti lidech, náhradní brankář občas nastupoval i v útoku. Kádr byl úzký a bohužel nás postihla zranění, takže čtvrté místo svým způsobem úspěch je.

 

Dobře nám chytal brankář Pávek, pak ohledně vypíchnutí výkonů se hodí rozdělit to na podzim a jaro. Na podzim byl naším nejlepším hráčem Macháč, ale na jaře už se mu tolik nedařilo. Vyzdvihnu Hodase, který dal patnáct branek, dobře hrál v záloze Šípek, stejně tak si dobře počínala stoperská dvojice Komárek – Uvíra.

 

Nebyla nám udělena licence pro FNL, ale z toho důvodu, že vedení nepodalo dodatečné podání, po kterém bychom licenci určitě dostali, protože z vedení padlo rozhodnutí, že druhou ligu hrát nebudeme.

 

Rozhodl jsem se po dlouhé době na Vltavínu skončit, s některými věcmi v klubu jsem bohužel nesouhlasil a z toho důvodu jsem po sezóně ukončil své angažmá. Lokádě jsem vděčný za to, že jsem zde mohl patnáct let fungovat, zažili jsme spolu úspěchy i neúspěchy, když těch úspěchů bylo určitě daleko více. Rozcházíme se v dobrém. Všem hráčům a funkcionářům děkuji za spolupráci a třeba se ještě někdy v budoucnu potkáme. Trénovat chci někde dál, pauzu si dávat nehodlám.“

 

MINULÁ HODNOCENÍ:

1. místo: SK Viktorie Jirny - ZDE

2. místo: SK Zápy - ZDE

3. místo: FK Viktoria Žižkov - ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou