Do mezinárodního turnaje PragaCup zbývají poslední dny

0

Již dvanáctý mezinárodní turnaj PragaCup se uskuteční 25. 6. 2016 ve sportovním areálu Mrázovka v Praze na Smíchově, kde trénuje i fotbalová reprezentace ČR.

O putovní pohár se utká 28 týmů z celé ČR, Slovenska, Vietnamu či týmů složených z hráčů různých národností.

V jednom z týmů také nastoupí bývalý reprezentant Marek Heinz, který se zúčastnil ME i MS. Jsou připraveny hodnotné ceny pro první 4 týmy a nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje. Týmy budou rozděleny do čtyřech skupin, každý tým odehraje minimálně 6 zápasů a nejlepší týmy 10 zápasů. Zápasy se odehrají na čtyřech hřištích současně v jednom areálu, žádné dlouhé čekání tedy nehrozí.

 

Turnaj je OPEN, zúčastní se i týmy nehrající žádnou soutěž. Turnaj není omezen pohlavím ani zkušenostmi, jediné omezení je věk nad 15 let. Právě proto, že se na turnaji střetnou týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po poloprofesionální týmy, je turnaj PragaCup zajímavý a oblíbený. Potvrzují to týmy, které se na turnaj PragaCup vrací a cestují 700 km.

 

Na účastníky turnaje čeká zkušený tým organizátorů včetně podavačů míčů, fotografky, kameramana a zdravotníka. Zápasy budou řídit kvalifikovaní rozhodčí.

Samozřejmostí je restaurace a sociální zařízení přímo v areálu, ve kterém po turnaji bude následovat afterpárty.

 

Přijďte se podívat na mezinárodní zápasy. Vstup zdarma. Podrobné informace o turnaji na www.pragacup.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou