Třebovice jsou už na fotbalové scéně devadesát pět let!

0

Přijďte poslední červnový víkend oslavit výročí třebovického fotbalu.

Dne 25. června 2016 proběhne oslava 95 let od založení fotbalového klubu SK SLAVIE Třebovice. V historii se několikrát měnilo místo hrací plochy (např. Na Heleně) i název (např. TJ PREFA Třebovice). V 60 letech jsme bojovali o body i na ledě. Třebovický fotbal se pohybuje v městských i krajských soutěží se střídavými úspěchy.

Sobotní den v Třebovicích je určen pro celou rodinu.

Děti si přijdou na své při projížďkách na koni, skákání na trampolíně a na skákacím hradu. Dále budou připravené různé soutěže. K prohlídce bude přistaven profesionální hasičský vůz.

Pro dospělé je připravena ukázka elektrokol a další překvapení.

Všichni návštěvníci mohou sledovat utkání našich mládežnických celků.

 

Nejvýznamnějším bodem oslav bude zápas třebovických legend proti „ARABELA TÝM SHOW“ složeným ze známých herců, zpěváků a bývalých i současných sportovců našeho kraje. Můžeme se mimo jiné těšit na známé herce herce (Jaroslav Sypal, David Suchařípa, Petr Vojnar, Jan Antonín Duchoslav), zpěváky (Zbyněk Drda, Jan Nedvěd mladší, Libor Petrů)  sportovce z našeho regionu (David Moravec, Ivo Staš, Karel Kula)  a další známé osobnosti.

 

Program doplní vystoupení herců a zpěváků.

Celý den zakončíme zábavou – TAM A ZPÁTKY – hraje Dan Svoboda.

Během celého dne je připraveno bohaté občerstvení.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou