23. kolo nabídne několik "superzápasů"

0

V nadcházejícím 23. kole, které nás o víkendu čeká v rámci I.B třídy - skupiny B nám nabídne několik šlágrů.

Nadcházející 23. kolo nám nabídne několik strhujících zápasů.

V sobotu nás čeká pouze jeden zápas

Celý maraton, se rozeběhne již v sobotu, kdy nás čeká malé okresní derby, devátý celek tabulky Štěpánov přivítá na svém stadionu poslední celek Radostína. Hosté mají teoretickou šanci zápasů

V neděli na programu zbylých 6 klání o důležté body

Největším šlágrem kola bude zápas, kdy čtvrtý celek z Moravce přivítá třetí celek - rezervu Velké Bíteše. V dalším zápase přivítají druhé Nové Syrovice přivítají předposlední Stonařov, který má také teoretickou šanci na záchranu. Aktuální lídr z Šebkovic zajíždí na horkou půdu pátého celku soutěže do Křoví. Kněžice zatím nenaplňují loňské ambice a přivítají na svém hřišti nováčka bojujícího také o záchranu, celek z novoměstska, Radešínskou Svratku je to souboj o takzvaných šest bodů, ten kdo vyhraje bude mít do závěrečných kol minimálně psychickou výhodu. Ŕezerva Bystřice v minulém zápase prohrála záchranářský souboj s Radešínskou Svratkou a nyní svede souboj se sestupivším celkem z I.A třídy Rapoticemi, které na jaře dokázali v minulém kole doma i v deseti hráčích porazit ambiciózní celek z Moravce. Poslední zápas nedělního programu nám nabízí souboj šestého celku se sedmým - Měřína a Dukovan, oba celky měli patřit v letošní sezóně k hlavním aspirantům na postup.

Tak uvidíme jak zápasy dopadnou. Z každého zápasu Vám přineseme report, i s názory trenérů či hráčů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou