Blíží se souboj jara. Planá v sezóně doma ještě neprohrála. Ale Nemanice nenašly přemožitele už 29 zápasů!

0

Už v sobotu (17:00) se v Plané u Českých Budějovic odehraje utkání jara I.B skup. A. Udělají Nemanice možná rozhodující krok k postupu do I.A, nebo domácí zařídí konci soutěže dramatickou zápletku?

SK PLANÁ

16-2-3, 71:26, 50 bodů

Nejlepší střelci: Lukáš Balogh 17 branek, Petr Petscher 16 branek, Tomáš Řehoř 9 branek

Nejtrestanější hráči: Petr Petscher 7 ŽK, Lukáš Balogh 6 ŽK

Hráčem zápasu nejčastěji: Jan Nováček a Petr Petscher 5x

 

SK NEMANICE

17-4-0, 82:23, 55 bodů

Nejlepší střelci: Miroslav Novotný 15 branek, Robert Kochlöfl 8 branek, Jakub Nevosad 8 branek

Nejtrestanější hráči: Jakub Nevosad 5 ŽK, Stanislav Dubský ml.: 4 ŽK

Hráčem zápasu nejčastěji: Robert Kochlöfl 11x, Jakub Nevosad a Miroslav Novotný 4x

 

Podzimní zápas:

SK Nemanice – SK Planá 3:1 (0:1) - REPORT

Hosté šli do vedení po trestňáku T. Pintéra a PlAná držela vedení až do 85. minuty. Pak ale přišel nevídaný obrat a Nemanice otočily díky Schönkyplovi, Kaprimu a Zachovi. Utkání bohužel mělo nedůstojný doprovod v podobě alkoholem posilněných rozhodčích.

 

Z tábora Plané:

Planá hraje po postupu z okresního přeboru v I.B druhou sezónu. Už loni naháněla skoro do konce sezóny Velešín, ale po kontumaci tří zápasů za start hráče, který neměl zaplacený příspěvek FAČR, nakonec o druhé místo přišla. A jak se ukázalo, nebýt odpočtu devíti bodů, stačila by i druhá pozice k postupu do I.A. Planá tak chtěla útočit na postup i v aktuální sezóně a opět předvádí vynikající výkony a výsledky. Jenomže se opět objevil celek, který je na tom pět kol před koncem ještě lépe… Planá se aktuálně potýká se značnou marodkou – z možné základní sestavy chybí pro zranění obránci Sodomka, Kubíček či střelec Balogh, zcela fit nejsou ani další hráči, do tréninku se pomalu zapojuje Stropek.

Jan Pintér: "Po našem posledním propadáku v Černé budeme chtít našim fanouškům dokázat, že fotbal hrát umíme a že tam, kde jsme, jsme právem. Na utkání s Nemanicemi se velice těšíme, myslím, že jak pro ně, tak i pro nás to bude takový vrchol sezóny. Oby týmy se mezi sebou dobře znají a tak budou rozhodovat maličkosti. Jak my, tak Nemanice máme ve svém kádru řadu zkušených hráčů a zápas bude mít jistě náboj. Pro diváky to bude určitě zajímavé, tak bych je chtěl touto cestou do našeho svatostánku pozvat (úsměv). Pokud se nám podaří urvat všechny body, bude zbytek sezóny ještě dramatický a napínavý, pokud Nemanice vyhrají, tak bude o vítězi prakticky rozhodnuto... Věřím, že zápas zvládneme a konec soutěže ještě zdramatizujeme!"

 

Z tábora Nemanic:

Nemaničtí půjdou do utkání s jasným cílem: neprohrát a připsat si tak už 30. zápas bez porážky v řadě! Tým proplouvá soutěží naprosto suverénně, zvládl i zápasy, ve kterých tak tak lepil sestavu. V poslední době se situace opět ustálila a Nemanice nastupují takřka v plné palbě. Tým se dokázal vypořádat se zimním odchodem dvou nejlepších střelců a sbírá body dál – v koncovce se na jaře daří záložníkovi Novotnému, dobře hrají i další dvě zimní posily, Kupka a Záveský. I Nemanice se pohybovaly v tabulce vepředu už loni a jejich výsledky tak nejsou žádným překvapením.

Petr Böhm: „Škoda, že se nám po ztrátě Plané v Černé nepovedlo v posledním kole bodovat za tři body. V Černé je to složité, také jsme tam prohrávali a museli horko těžko otáčet zápas. Takže se ani nedivím, pokud tam klukům z Plané napadalo v úvodu pár branek, že na tom malém hřišti už se nedalo s utkáním nic udělat. Vzájemné utkání bude třešinkou sezóny, nechci říct, že rozhodne o postupujícím, protože do konce je ještě dost kol, ale hodně napoví. Planá bude chtít vyhrát, my také, remíza nebude dost ani pro jeden tým, takže to bude utkání kdo s koho.“

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou