Že je snad fotbal pro slečinky? Vyprávějte o tom Lukáši Dudkovi, kterému v Soběslavi přerazili nos

0

Útočník Olešníku je v krajském přeboru třetím nejlepším střelcem a obrany soupeřů si ho obvykle velmi dobře střeží. Tentokrát to ale Soběslavští vzali opravdu od podlahy a Dudek tvrdou hru stoperů odnesl zraněním.

Jasně, občas se vyskytnou sestřihy, které se vysmívají fotbalistům a porovnávají nafilmované zákroky a přehrávání jejich následků s tvrdými hochy z rugby nebo hokeje. Ale poukazovat na těchto "blikancích" jedinců na to, že fotbal je snad nějakým bezpečným sportem, kde je nejdůležitější si udržet účes a nezašpinit se, je tak trochu nefér.

 

Své by o tom mohl vyprávět útočník Olešníku Lukáš Dudek. Ten si z víkendového utkání se Soběslaví odnesl zlomený nos po úderu protihráče loktem, ještě předtím se mu domácí beci projeli po obou nohách, šlice si po stoperech může Dudek dokonce i pojmenovat. Sám hráč to ale bere sportovně, nestěžuje si. I když, nic příjemného to samozřejmě není. "Nos se mi ještě více rozlil a na nic teď moc nevidím. Vypadám jako rozespalá čtyřicítka bez make upu," směje se kanonýr.

 

Zákroky soupeřů si ale na videu pozorně prohlédl, dva ze tří dokonce ani nebyly pískány. Nejvíc leží v Dudkovi faul loktem a následná zlomenina nosu. "Boháč tam šel do souboje loktem napřed, žádná omluva, podle výrazu se asi i divil, že ležím. Mně to prostě přišlo jako úmysl, to co se stalo v tom v uvozovkách souboji. Já bych prostě do míče takhle nešel," přemítá Dudek. "Co jsem se bavil s naším trenérem Borovým, tak jemu přišlo, že to bylo cílené, od první minuty mě dohrávat."

 

Celou situaci ostatně můžete posoudit sami - daný okamžik naleznete zde přibližně v čase 1:45:20. Za nás dáváme Dudkovi za pravdu - jít takhle do míče opravdu v pořádku není!

 

Lukášovi přejeme brzké uzdravení a ať co nejdříve naskočí zpět do hry!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou