Lány zbrojí s posilami v sestavě na jaro, na turnaji v Rynholci vyzvou ve finále domácí Baník

0

Diváci v Lánech přijdou o možnost místní tým vidět v prvních třech domácích zápasech jarní části, protože na stadiónu Vlastimila Švolby se bude zkvalitňovat hrací plocha. Formu z přípravy tedy na vlastní oči uvidí,  pokud za týmem vycestují do jeho dočasného útočiště v Rynholci. Tyto nepřijemnosti mírní alespoň dosavadní výsledky připravných zápasů a nové tváře v týmu, které jsou dobrým přislibem pro jarní kola okresního přeboru.

Mezi koncem podzimní části fotbalové sezóny a začátkem zimní přípravy moc času neuběhlo. Hned 4. ledna odstartovala v Lánech příprava na jarní část sezóny a hráči podstupovali tréninkový dril v taktu úterý - čtvrtek - neděle. Všední dny byly zaměřeny na herní dovednosti ve spolupráci s týmem Baník Rynholec, nedělní tréninkové jednotky byly mezi hráči už méně popularní, protože obnášely nabíraní kondice v podobě výběhů do Křivoklátských lesů.   

 

Pokračující zimní příprava v Lánech má už na svém kontě i několik přátelských utkání, které zatím přinášejí je pozitivní výsledky. Kromě vítězství nad Jenčí postoupily Lány až do finále zimního turnajie v Rynholci, které sehrají proti domácímu Baníku Rynholec. Půjde o pikantní souboj, protože Baník byl Lanům již zmíněným tréninkovým sparing partnerem. 

 

"První změnou je po roce návrat našeho odchovanec Ondřeje Humra, který sezónu působil ve Slavoji Kladno. Úplně novým a velmi pozitivním přírůstkem do týmu je Daniel Švigár, který dříve působil a hrál v Postoloprtech. Náš kádr zůstává jinak stabilizovaný. ", přiblížil nové tváře žlutočerných Jakub Matějka

 

Pro fanoušky SK je podstatná také informace, že Lány odehrají první tři domácí zápasy na umělé trávě Baníku Rynholec, protože  na stadionu Vlastimila Švolby proběhne částečná obnova travnaté plochy. "Z důvodu loňských suchým letních dnů, kdy dostalo hřiště hodně zabrat, se musí terén vyrovnát a dosypat. Samotná tráva potřebuje pročesat, provzdušnint a také dosýt. Doufejme, že se rekonstrukce ku prospěchu všech podaří a budeme naše soupeře moci přivítat na pořádném pažitu", doplnil pozitivní novinky Jakub Matějka.

 

Přípravné zápasy

6.2. SK Lány - Zvoleněves  6:1  (Turnaj Rynholec)

21.2 SK Lány - Jeneč 4:1  (přátelské utkání)

28.2. SK Lány - Sýkořice 2:2  (Turnaj Rynholec)

SK Lány - Tuřany -  sobota 5.3.2016 od 15:30 (přátelské utkání)

 





Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou