Exžďárský kanonýr Vojtěch Zedníček přiblížil svými zásahy čelo tabulky na dostřel

0

Není to tak dlouho, co sázel góly v divizi a nyní jeho dvě branky rozhodly o vítězství kladivářů ve šlágru kola proti lídru tabulky z Radešínské Svratky.

Vojto, co tě přivedlo do Hamrů nad Sázavou?

Když jsem se rozhodl skončit s hraním ve vyšších soutěžích, zdraví stále sloužilo a já měl chuť někde ještě aktivně hrát, rozhodl jsem se pro Hamry, kde jsem od malička bydlel a vyrůstal. Znal jsem prostředí a některé hráče, což mi rozhodování o pokračování ulehčilo.

Jak hodnotíš nedělní vítězný duel proti vedoucímu celku tabulky?

V bojovném utkání na těžkém terénu jsme měli v prvním poločase mírně navrch, ten ale i přes některé naše šance skončil smírně. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale nakonec se štěstí přiklonilo na naší stranu a udolali jsme dobře hrajícího soupeře. Tím jsme stáhli v tabulce vedoucí Radešínskou Svratku na rozdíl jednoho bodu a uvidíme, jak se bude soutěž vyvíjet dále.

Jaké jsou cíle Hamrů pro zbytek jarní sezony?

Abych řekl pravdu, ani nevím, zda jsou určené nějaké cíle. Ale určitě se chceme jako tým pokusit soutěž vyhrát, co bude ale dál, se poté uvidí.

Co postup do I. B třídy ?

Jak jsem uvedl, o této možnosti se zatím nikdo moc nebaví. Vše by se nejspíše řešilo až na konci sezóny v případě vítězství v okresním přeboru.

Stal jsi se mužem kola, budeš to mít v kabině drahé?

Hamry jsou prvním týmem v mém působení, kde není žádný pokladník a toto se moc neřeší. Nebo jsem to možná ještě nezaregistroval (směje se). Spíše se po tréninku či zápase společně zajde na pivko.

Jak dlouho ještě hodláš střílet góly?

V mém věku už se rozhoduji po každém půlroce. Zdraví zatím slouží, takže jsem se rozhodl fotbalový život prodloužit o další jaro. Co bude dále, se uvidí v létě.

Už jsi slyšel o novém internetovém portálu fotbalunas.cz, co na něj říkáš?

Tento web jsem určitě zaregistroval, uvidíme, jak se bude dále vyvíjet. Určitě je to dobrá věc, jak zvýšit zájem a přehled o dění v amatérském fotbale.

Děkuji za rozhovor

Procházka Petr


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou